Ние от ДПС, които имаме особена чувствителност към насилието, към

...
Ние от ДПС, които имаме особена чувствителност към насилието, към
Коментари Харесай

Цонев: ДПС има особена чувствителност към насилието

Ние от Движение за права и свободи, които имаме особена сензитивност към насилието, към полицейщината, към бруталността на облечените във власт, изрично осъждаме това, което се е случило пред Министерски съвет. Това сподели зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев при чуването на Министерство на вътрешните работи шефа Бойко Рашков за полицейското принуждение, упражнено по време на миналогодишните антиправителствени митинги.

Според него депутатите би трябвало блестящо да осъдят тази демонстрация, да се извинят, без значение дали се били на власт или не, за полицейското принуждение. " За това, че гледахме наши деца да бъдат не бити, а поругани. Затова, че въобще сме позволили да може в Европейска България това да се случи ", сподели Йордан Цонев.

Според него полицейското принуждение и бруталността имат корени в България. " Защо се връщаме към бруталното принуждение на Възродителния развой, за какво се връщаме към бруталното принуждение на комунистическия режим? Защото народ, който не е прочел предишното си, който не го е анализирал и не го е осмислил, няма бъдеще. Има проблеми с бъдещето. Разбирате ли, че ние имаме проблеми с бъдещето ", сподели още Цонев.

По думите му полицейското принуждение и полицейщината имат обичаи в страната и по тази причина са отговорни всички.

" Ние намерихме ли сили след 10 ноември по един безапелационен метод да осъдим всичко, което се е случило преди този момент. Не думи, на каузи, със закони, с присъди? ", попита още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР