Ние от ДПС ги имаме - заедността, толерантността и съединението,

...
Ние от ДПС ги имаме - заедността, толерантността и съединението,
Коментари Харесай

Карадайъ от Борино: За политиката трябват ценности

Ние от Движение за права и свободи ги имаме - заедността, толерантността и съединението, сподели водачът на Движението
„ За правенето на политика с изключение на копнеж, са нужни хрумвания, цели и цели, план-програма за постигането им и най-важното ценностна база. А ние в Движение за права и свободи ги имаме - нашата философия е на заедността, толерантността и солидарността. Тези хора щом нямат хрумвания и цели за реализиране им, остава само  един инструмент за правене на политика – разделяй и противопоставяй и се опитвай да владееш, само че не постоянно им се получава. “ Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в Борино.



Централният лъч на Движение за права и свободи отпред с Карадайъ, зам.-председателя Йордан Цонев, ръководителя на АЛДЕ и евродепутат Илхан Кючюк и евродепутата Атидже Вели обявиха поддръжката си за листата с претендентите за народни представители на Движението в област Смолян, с предизборни мероприятия през днешния ден в Девин и Борино.

Карадайъ акцентира, че: „ Нито едно разединено общество не е просперирало “. Лидерът на Движение за права и свободи цитира поговорката: „ Никой не хвърля камъни по дърво, което не ражда плодове. “ И продължи  „ 30 години се хвърлят камъни по Движение за права и свободи, с цел да бъдат значими на политическия терен, да бъдат забележими “.



" Всички дружно можем да създадем страната и района по-добро място за живеене. Да има европейски образ и приходи. За да върнем нашите братя и сестри от чужбина. Да има растеж в стопанската система и откриване на работни места и повишението на възнагражденията, би трябвало да спрем модела на властническото ръководство на страната.

„ Страната би трябвало да стъпи още веднъж на своя път, на европейския си път, на демократичния си път на пътя на развиването на високите приходи на зелените технологии “, сподели Йордан Цонев, зам.-председател на Движение за права и свободи.

Цонев прикани да бъде изработен изборът на бъдещето с №7 за Движение за права и свободи.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР