Ние не държим правителство да се реализира с първия мандат,

...
Ние не държим правителство да се реализира с първия мандат,
Коментари Харесай

Атанасова посочи отровен проблем! Откъде идва

Ние не държим държавно управление да се осъществя с първия мандат, само че желаеме да водим диалози и да постъпим отговорно. Бихме подкрепили държавно управление на виновните партии. Това би трябвало да се съобщи с болшинство по избрани цели. В противоположен случай отиваме на нови избори и хвърляме страната в безпорядък. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Като първа политическа мощ ние осъзнаваме своята отговорност. За две години хората се нагледаха на рецесии. Ние умеем да се оправяме с рецесии, по тази причина хората ни гласоподаваха доверие и чакат от нас да се оправим. Отказът от разговор на някои политически партии с ГЕРБ, доста ме смущава. Ако останем в обстановка, в която президентът ни връчи мандат и след седмица да представим състав на държавно управление, а не сме водили диалози, това ще значи, че против нас стоят безотговорни политически сили, които тласкат страната към дълбока политическа рецесия и подкопават доверието в системата “, изясни Атанасова.
-->
Проблемът с дрогираните и пияните водачи се трансформира в пандемия против която страната би трябвало да се бори “, безапелационна е Атанасова.

„ Правосъдната промяна е част от нашата предизборна стратегия. Ние сме „ за “ нея, както и за повече правдивост, за експедитивност на правосъдния развой и така нататък Но всичко това минава през експертни диалози. Надявам се, че когато законопроектът за правосъдната промяна бъде реалност, ще водим един градивен разговор, без персонално фиксиране “, уточни тя.

„ Ние и президентът осъзнаваме, че се намираме в тежка обстановка. На първо място е бюджетът. Той е на недостиг, задължения се теглят непрекъснато. За идната година ще сме на най-малко 16 милиарда лв.. По време на предходното държавното управление бяха изхарчени 9 милиарда за девет дни, без да е ясно къде отидоха.

Теглеха се заеми от по 50 милиона всеки понеделник. Ако в този момент се направи „ сватбарски бюджет “, кой ще носи отговорност за него? Основният въпрос е ще има ли държавно управление и кой ще носи отговорността? “, пита се Десислава Атанасова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР