„Ние имаме своите традиции за светлите християнски празници, но тази

...
„Ние имаме своите традиции за светлите християнски празници, но тази
Коментари Харесай

„Солидарен Великден” в Стара Загора

„ Ние имаме своите обичаи за светлите християнски празници, само че тази акция по концепция на водача Корнелия Нинова, е друга с това, че питателните артикули, които даряваме са локално произвеждане. Това е израз на нашата взаимност, отличителна българска линия и в същото време алегоричен жест за поддръжка към дребните бизнесмени и локалната общественост - наша политика, която отстояваме пета година. ", сподели националният представител Георги Гьоков.

„ Кампанията в община Стара Загора е адресирана към пенсионери, към хора в неравностойно състояние и към дългогодишни деятели. Нейното осъществяване разреши да се означи символиката на Великден и да се поговори за българските обичаи. Нека си пожелаем да носим повече добрина в сърцата си, да бъдем по-милосърдни и да си оказваме помощ в компликации ", сподели ръководителят Валентина Бонева.

Благотворителни акции за празника и в Павел баня

В община Павел баня дългогодишни общественици също ще имат на празничната софра великденски козунаци и агнешко месо от акцията „ Солидарен Великден ". Благотворителната самодейност там провежда ръководителят на Българска социалистическа партия Надежда Димитрова, дружно с водача на Областния партиен съвет Румяна Динева и регионалния координатор на жените-социалистки Петя Александрова.

Кампанията зарадва възрастните, които откровено благодариха за непредвидения предпразничен жест и споделиха, че това дава вяра и очакване, припомня, че вярата в положителното е пътят към нашето предпазване. „ Пандемията сътвори задоволителна изолираност посред ни, през днешния ден хората жадуват за обществени връзки, грижа и внимание. ", акцентира Надежда Димитрова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР