Ние имаме договор и сме партньори на собствениците на bTV

...
Ние имаме договор и сме партньори на собствениците на bTV
Коментари Харесай

Трифонов: Писмото за политическия проект няма нищо общо с Шоуто на Слави

Ние имаме контракт и сме сътрудници на притежателите на bTV за производството на такова предаване. Писмото няма нищо общо. Аз не го чета тук, съобщи в петък вечерта в личното си шоу Слави Трифонов.

Вчера денем той разгласи началото на собствен политически план. В отворено писмо телевизионният водещ дава обещание, че ще откри тези българи, които да заместят сегашната политическа класа. В текста му се споделя още, че българите ще решат дали новите кандидати за власт са почтени да заменят актуалните политици.

Във вечерно си шоу обаче Трифонов не сподели съвсем нищо за политическите си проекти. Единствената аудитория в студиото в петък вечерта бяха сценаристите, които му задаваха въпроси.

Днес аз записах свои профили във Фейсбук и в Twitter - те са споделят "Слави Т. Трифонов ". Това са действителни профили. Който любознания и желае да разбере за какво съм написал това писмо и какво съм споделил в него, да отиде там, съобщи телевизионният водещ.

Според Трифонов, сега интернет пространството е мястото, където има независимост.

Мисля, че това, което ги тормози, е политически план. И би тормозило всеки притежател на медия. Само че аз считам, че несправедливостта за това, че политическата класа не се съобрази с мнението на суверена при референдума, с мнението на толкоз доста хора, е голяма. Аз имам честен избор. Не е въпрос на упоритост, това просто е честен избор. Трябва да се борим против несправедливостите, сподели Слави Трифонов.

Ако пък ще ни стопират, те могат да ни стопират като във вица "Заек, отново си без шапка ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР