Ние имахме най-доброто председателство в ЕС. Издействахме си влизането в

...
Ние имахме най-доброто председателство в ЕС. Издействахме си влизането в
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Откакто Киро и Асен ги няма, горивата падат надолу

„ Ние имахме най-хубавото председателство в Европейски Съюз. Издействахме си влизането в чакалнята на Еврозоната и приемането ни в Европейския банков съюз “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на разкриване на предизборната акция на партията.

„ Не е значимо кой подвига пенсиите. Важно е кой ги заплаща “, заключи Борисов. „ При Бойко нафтата беше 2 лева, бензинът беше 2,20 лева – при вас е 3,70 лева Ето ви 12-те години, за които приказват пиарите им. Няма сфера, където нещо да се е подобрило, всичко е разрушено “, сподели още той.

„ Лозунгът, когато бях претендент за кмет на София беше „ Генерална смяна “. Те и това изкопираха, не можаха нищо да измислят. Вместо да надградят смяната, те унищожиха всичко направено. Една къщурка за птички не направиха, една велоалея, нищо не направиха “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Eдин лев на литър отплата за горивата предложи Борисов.

„ Виждате, откогато Киро и Асен ги няма, горивата започнаха да падат надолу. Те ви обираха “, сподели той.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че страната сега е счупена и окрадена. „ Излишък има, тъй като не са създали никакви заплащания “, сподели той.

Борисов жегна Петков по линия на роднините му. „ Аз съм си приказвал с моите специалисти и крещя представяш ли си ни в един кабинет с Кирил, Лорер и Асен? С татко му, баба му, вуйна му. Те ще ни покварят и не трябва да ги пускаме. 50-60 съветника си назначи. Това са стотици хиляди на месец. “, заключи водачът на ГЕРБ.

„ Истински се надявам, че сте осъзнали. Никой от нас не се е родил министър председател, министър или народен представител. Животът и ориста са ни го поднесли. Реално, страната съумя в тая рецесия. Държавата се крепи на кметовете и общинските препоръки. Това е последното останало крепко и по тази причина съществува. Не го споделям единствено за нашите кметове. Тук-таме има и от другите. За локалните избори не би трябвало да позволяваме това, което се случи на страната, да се случи и на общините “, добави той.

Борисов посочи, че постоянно е уважавал кметовете.

„ И в Перник като отида, кметът ме чака на площада с кафе и благодари, че не ги разделяме. Дадохме пари за църкви и джамии. Джамията е монумент на културата и за нея дадохме пари да се ремонтира. Успех можем да имаме единствено с единение. Най-неудачния девиз за Народно събрание е „ Съединението прави силата “. Разделихме се на партии и се ненавиждаме както едно време се мразеха Левски и ЦСКА “, добави той.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР