Ние, евродепутатите от - категорично осъждаме поредната военна агресия на

...
Ние, евродепутатите от - категорично осъждаме поредната военна агресия на
Коментари Харесай

Евродепутатите от ГЕРБ - СДС настояха да бъдат сведени до минимум отношенията ни с Русия

Ние, евродепутатите от - изрично осъждаме следващата военна експанзия на Руската федерация против Украйна. Това е война освен против тази самостоятелна и асоциирана с Европейския съюз страна, само че и против интернационалния правов ред. 
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 581
Това се споделя в публична позиция на евродепутатите от - във връзка признаването на Донецката и Луганската национални републики от страна на Русия. Публикуваме позицията без редакторска интервенция: 

" Решението на режима в Кремъл да признае за самостоятелни " национални републики " две украински области, взето макар многократните предизвестия на Европейски Съюз, Съединени американски щати и Англия за правната недопустимост на такова деяние, е доказателство и за неуспеха на опитите за договаряния и " тиха дипломация ". 

Затова и ние, българските евродепутати от -, призоваваме президента и българското държавно управление да вземат участие интензивно в осъществяване на общия политическия отговор на Европейски Съюз и НАТО против антихуманните и антидемократични дейности на режима на Владимир Путин. Нека да напомним, че същият режим освен манипулира историята във връзка с Украйна, само че и застана изрично на антибългарска страна във връзка с разногласието с Република Северна Македония. Този режим отхвърли и да върне заграбените по време на окупацията български архиви. По този метод те желаят да ни лишат от нашата национална памет!

Призоваваме в символ на взаимност да бъдат сведени до най-малко връзките ни с Руската федерация, в това число политическите, икономическите, културните, просветителните и други връзки, до момента в който Русия продължава да окупира украинска територия.

Да спрем агресора! Да бъдем почтена България!

Андрей Ковачев

Андрей Новаков

Ева Майдел

Асим Адемов

Емил Радев

Александър Йорданов  Александър Йорданов Александър Йорданов е роден е на 13 февруари 1952 година във Варна. Политик и посланик, книжовен ".
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 581  Чехия може да разположи свои военнослужещи в Словакия или Румъния Чехия може да разположи свои военнослужещи в Словакия или Румъния  Посолството на Съединени американски щати в София: Остро осъждаме решението на президента Путин против суверенитета на Украйна Посолството на Съединени американски щати в София: Остро осъждаме решението на президента Путин против суверенитета на Украйна  Не се чака глобите на Европейски Съюз против Русия да обиден президента Путин Не се чака глобите на Европейски Съюз против Русия да обиден президента Путин
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР