Ние, депутатите от Обединени патриоти, категорично се противопоставяме на предлаганата

...
Ние, депутатите от Обединени патриоти, категорично се противопоставяме на предлаганата
Коментари Харесай

Обединени патриоти с критики към резолюцията за България, гласувана в Европейския парламент

Ние, депутатите от Обединени патриоти, изрично се противопоставяме на предлаганата от ръководителя на Европейска комисия, а и очевидно прецизно следвана и от администрацията там, и Екологичен потенциал, политика на положителна дискриминация в интерес на ЛГБТИК-общността, както и на рекламата и насърчаването на хомосексуалността.
Това съобщи от трибуната на Народно събрание от името на групата на „ Обединени патриоти “ депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди. Декларацията идва в отговор на.
 Как гласоподаваха българските евродепутати по резолюцията за България Как гласоподаваха българските евродепутати по резолюцията за България
Тримата евродепутати от Движение за права и свободи в групата " Обнови Европа " в Европейския парламент - Илхан Кючюк, Искра Михайлова и Атидже Алиева-Вели са гл...
" Причина за тази декларация са систематичните и все по-агресивни опити да се подмени същината на Европейския съюз, като място за свободно придвижване на хора, артикули и капитали, зависещ на контракти и основан на полезностите на демокрацията, просвещението и християнската цивилизация.
Ще си разреша един откъс, като ярка илюстрация:
„ Неуморно ще преследвам построяването на Съюз на тъждество. Съюз, в който можеш да бъдеш който искаш и да обичаш който искаш — без боязън от наказание или дискриминация. Защото да бъдеш себе си не е идеология. Това е твоята еднаквост. И никой в никакъв случай не може да ти я отнеме. Затова желая да бъда пределно ясна — там, където няма място за ЛГБТИК, там няма човещина. И това не би трябвало да съществува в нашия Съюз. За да подсигуряваме, че поддържаме цялата общественост, Комисията скоро ще предложи тактика за подсилване на правата на ЛГБТИК. “
Това гласи част от речта на ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен „ За положението на Съюза “, изнесена преди седмици пред Екологичен потенциал.
Малко по-късно К в публично писмо по повод правата на разнообразни етнически и полови общности и мина психическата граница като отвори от дълго време затворената за България тематика за „ македонско малцинство “.
 Резолюцията за България беше призната с 358 гласа за в Европарламента Резолюцията за България беше призната с 358 гласа " за " в Европарламента
Резолюцията за върховенството на закона в България бе призната от евродепутатите със 358 гласа " за ", 277 гласа " срещу " и 56 гласа " въздъ...
В понеделник пък Екологичен потенциал направи цялостен спор за върховенството на закона в България и предложи Проект за Резолюция . Явно точно то обаче е разтегливо разбиране за администрацията на Европейска комисия, също както разбирането за права и отговорности. Тези правни понятия за Брюксел явно не произлизат от буквата на закона еднообразно за всички жители на Съюза и гостите на същия, а се черпят главно по полов и етнически принцип.
Сред текстовете виждаме следните доста притеснителни „ констатации “: изборният кодекс попречва езиковото многообразие и гласуването на хората, живеещи в чужбина; тирада на омразата от министри и членове на Народното събрание; тирада на омразата против ромите, ЛГБТИ и хората, принадлежащи към други малцинства; климат на неприязън към хората от ромска принадлежност, както и изгонването на роми в района на Войводиново; рецензия към решението на Конституционния съд по отношение на Истанбулската конвенция; дискриминация въз основата на пол и легализирането на гей браковете; показва се угриженост по отношение на препоръчаните промени по отношение на външното финансиране на НПО-та;
Ние, депутатите от Обединени патриоти, изрично се противопоставяме на предлаганата от ръководителя на Европейска комисия, а и очевидно прецизно следвана и от администрацията там, и Екологичен потенциал, политика на положителна дискриминация в интерес на ЛГБТИК-общността, както и на рекламата и насърчаването на хомосексуалността.
Заставаме и против насилственото налагане на еднополовите бракове – наклонност, методично и поредно прокарвана посредством другите механизми на Европейски Съюз. За нас това е политика, ориентирана против обичайните национални и християнски основи на българското семейство и общество. Това е политика, която изрично ни тласка в посока саморазрушаване на всички постижения на Европейската цивилизация. Категорично не можем да се съгласим и с рецензията към решението на най-висшия орган в България, а точно Конституционният съд, с което Истанбулската спогодба беше оповестена за противоконституционна.
. Да налагаш императивна сегрегация по отношение на нормалността, когато повече от всеки път се нуждаем от сигурност и непоклатимост, е меко казано недопустимо.
 Въпрос към Радан Кънев: Какви са историческите доказателства, че има македонско малцинство в България? Въпрос към Радан Кънев: Какви са историческите доказателства, че има " македонско малцинство " в България?
" Здравейте, господин Радан Кънев, Обръщам към Вас с молба да ми посочите съответни исторически свидетелства за съществуването на " македонск...
Това за нас, депутатите от Обединени патриоти, е неприемливо. Твърдението на фон дер Лайен, че където няма място за ЛГБТИК, няма човещина е скандално веднъж единствено по себе си, повторно, тъй като е жестоко нарушаване на правилата на Европейски Съюз за господство на правото, субсидиарност и ценене на волята на гласоподавателите и данъкоплатците в страните членове.
Недопустимо е също по този начин хора, наричащи себе си, маскирана като документ, защитаващ правовия ред и битката с корупцията, в която се дискредитира Конституционният съд, силово се постанова противоконституционната ИК, приказва се за фракционизъм, права на ЛГБТИК и роми и се подлагат на критика органите на властта, че са приложили българския закон, премахвайки противозаконни цигански катуни.
- тежък проблем, с който се бори целият Европейски съюз, угодно позволяват да се отварят тематики, които изобщо не съществуват в дневния ред на българското общество. Какво общо имат с корупцията ромите, хомосексуалистите или несъществуващо македонско малцинство?
Днес Европа е изправена пред сериозен цивилизационен избор. Ляво-либералната политика разрушава устоите на християнска Европа. Същата тази Европа, която позволи да бъдат изгонени роми от Франция, Германия и други страни, през днешния ден ни критукува за спазването на закона. Тази Европа, която безмълвно чертаеше граници, разделяйки цели нации, Същата тази Европа, която приказва за господство на закона, подлага на критика решения на българския парламентарен съд. И всичко това под благовиден предлог за битка с корупцията. И с шепа национални предатели в помощ.
Скандалната резолюция на Европейския парламент беше призната, въпреки и с ремонти, и лъсна лицемерието на нашата съпротива. В нея, въпреки и смекчени, главните проблематични текстове останаха и бяха признати с гласовете на Българска социалистическа партия и Демократична България. Депутатите от Българска социалистическа партия, изпратени в Европарламента, гласоподаваха „ за “ рецензиите към Конституционният съд, „ за “ напън за приемане на ИК, „ за “ повече права на ЛГБТИ, „ за “ противозаконните цигански катуни, „ за “ сепаратиските претенции на неразрешени македонски организации. И това е фрапиращ образец за лицемерието на българската левица! За страдание можем да отбележим, че потомците на тези, които принудително македонизираха популацията в Пиринска Македония в края на 40-те години на ХХ век, през днешния ден не престават тяхното дело. Срам и срам, сътрудници вляво!
 Българска социалистическа партия: Европа уточни с пръст кои са виновниците за корупцията в България Българска социалистическа партия: Европа уточни с пръст кои са виновниците за корупцията в България
„ Очакванията за днешния ден да протекат по един преклонен метод, тъй като от през вчерашния ден отношението на Европа към България не е същото, отч...
До тях в това национално изменничество се подредиха и Демократична България. Демократична единствено на думи, а другояче розови либерали, които отлично са намерили споразумение със социалистите. Социалисти и демократи дружно. Потомците на мъчителите и потомците на лагеристите в Белене. Потомците на убийците от националния съд с потомците на жертвите. Това е непоносимо. В името на няколко гласа повече. В името на малко власт. И всичко това под благовидния предлог за битка с корупцията. Борба, която несъмнено би трябвало да се води. Но да се води тук, в България, а не в Брюксел. Защото за демократичната идеология там нямат значение нашите вътрешни проблеми. Те желаят нова Европа…
За нас Европа е люлката на актуалната цивилизация. За нас християнството е и би трябвало да остане водеща и моралополагаща вяра на Стария континент. И всевъзможни опити да ни се натрапват религиозно, етнически и полово разнообразни общности от обичайните за главната в континента вяра и диаспора, а и за националната ни еднаквост, е неприемливо.
Да, всеки е добре пристигнал в Европа, само че не и с цел да постанова своята различност в нашата традиоционна просвета и ценностна система. Още по-малко, с цел да трансформира своята различност в наша норма.
За нас Европа има бъдеще единствено като Европа на отечествата и нациите, обединени под общия знак на Европейски Съюз. Всичко друго е принуждение и замяна. Насилие и замяна освен на нашите, българските, а и на полезностите, залегнали в Договора за Европейския съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР