Нидерланският производител на потребителска електроника и домакински уреди Philips търси

...
Нидерланският производител на потребителска електроника и домакински уреди Philips търси
Коментари Харесай

Philips търси работници с малки заплати за завода си в Румъния

Нидерланският производител на потребителска електроника и домашен уреди Philips търси 100 неквалифицирани служащи за фабриката си в Оръщие, Румъния. Служителите ще сглобяват кафе машини и електрически четки за зъби, оповестява румънският вестник Ziarul Financiar.

Неквалифицираните служащи, сглобяващи елементи, получават най-ниските заплати в Румъния – под 2000 румънски леи (400 евро) чисто на месец.

Компанията отчича оборот от над 1,1 милиарда леи (231,8 млн. евро), чиста облага от 42,5 млн. леи (8,8 млн. евро) и има над 1400 чиновници, демонстрират данните на уеб страницата на Министерството на финансите.
 {{ otherArticle[0].article.title }}
Германският производител на автомобилни елементи Continental е...

Създадена преди към 21 години, фабриката на Philips в Оръщие е едно от двете индустриални звена в Европа на холандския колос, профилирани в производството на автоматизирани кафе машини. Там се сглобяват и електрически четки за зъби под марката Sonicare, написа Romania Insider.

Румъния се нуждае от вложения, които да ѝ обезпечат по-добро място в интернационалните индустриални вериги и да ѝ оказват помощ да не попадне в клопката на междинните приходи, разяснява Даниел Даяну, член на борда на Националната банка на Румъния и началник на Фискалния съвет.

В същото време сходни типове вложения ще разрешат по-добри заплати и ще понижат емиграцията на служащите, прибавя Даяну.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР