Нидерландското правителство въвежда по-строги мерки с цел ограничаване на разпространението

...
Нидерландското правителство въвежда по-строги мерки с цел ограничаване на разпространението
Коментари Харесай

Нидерландия въвежда пълна карантина до 19 януари

Нидерландското държавно управление вкарва по-строги ограничения за ограничение на разпространяването на ковид. Те влизат в действие, вторник, и ще бъдат годни до 19 януари 2021 година, заяви българското Външно министерство.
Новите ограничения включват затваряне на всички търговски обекти, като се изключи тези от първа нужда - хранителни магазини, бакалии, химическо почистване, аптеки, дрогерии, както и фризьорски салони, студия за разтривки, козметични грижи, като се изключи стоматологичните кабинети и тези за физиотерапия.
 От 1 декември маските в Нидерландия стават наложителни От 1 декември маските в Нидерландия стават наложителни
От 1 декември носенето на маски за лице става наложителни за всички лица възраст над 13 години във всички закрити публични пространс...
Затварят се всички начални и междинни учебни заведения, както и детски градини и центрове за дневни грижи, които следва да преминат в онлайн форми на образование считано от 16 декември 2020 година Дневни грижи за децата на чиновниците на „ първа линия “ с ще бъдат обезпечени.
Всички спортни зали, фитнеси, басейни, сауни, както и музеи, кина, театри, казина, зоологически градини преустановяват активността си.
Хотелите могат да останат отворени, само че се приключва даването на храна и питиета за техните посетители, в това число и на обслужването по стаите (roomservice). Остават затворени всички заведения от кетъринг-индустрията.
Гражданите се предизвикват да останат вкъщи допустимо най-дълго, както и да продължат да работят от у дома, когато това е допустимо.
 Министерство на външните работи: Лондон ще бъде с най-високата степен на противоепидемични ограничения Министерство на външните работи: Лондон ще бъде с най-високата степен на противоепидемични ограничения
Поради ескалиращото по-бързо от предстоящото разпространяване на ковид в Лондон, английската столица ще бъде подложен в най-високат...
Призивът на управляващите е да не се одобряват у дома повече от двама гости дневно над 12-годишна възраст, като се изключи 25 и 26 декември 2020 година, като за двата празнични дни могат да одобряват над 12-годишна възраст, които не са членове на семейството.
При потребност от подпомагане, българските жители могат да се извърнат към посолството на Република България в Хага на следните телефони за връзка: + 31 70 350 3051 и в извънработно време на тел.: + 31 6 5744 8073, напомнят още от Министерство на външните работи.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР