Масов бой в дискотека с бухалки и железни пръти завърши

...
Масов бой в дискотека с бухалки и железни пръти завърши
Коментари Харесай

Масов бой в наша дискотека

Масов пердах в дискотека с бухалки и стоманени пръти приключи с четирима потърпевши, които са потърсили Спешна помощ.

Случаят е от 2 ч. през нощта в неделя в село Български извор, община Тетевен, област Ловеч.

Пострадалите са на възраст сред 18 година и 26 година от разнообразни обитаеми места в региона.

Потърпевшите описаха, че малко след 2 ч. в неделя, когато са плащали сметката си, са нападнати от група мъже, доведена от кмета на с. Галата Младен Младенов.

„ Случката става сред 2 и 3 ч., пристигна собственичката на заведението, с цел да си платим сметката. Вън ни чакаха 50 индивида от село Галата да ни пребият, по този начин ми написаха в Месинджър. Ние стоим в дискотеката, възпламениха лампите. Младен Младенов единствено им махна с ръка и влязоха в дискотеката 30 души с палки и винкели “, описа пред БТВ Свилен, един от потърпевшите.

Денис също е измежду потърпевшите, споделя, че има над 40 шева на главата, даже е примрял. Категоричен е, че по никакъв метод не са провокирали нападателите.

Родители на ранените момчета желаят да видят записите от камерите, с цел да се разбере кои са нападателите и дали са били предизвикани.

От полицията оповестиха, че има един арестуван за сбиването, който е от с. Галата.

“Продължава работата по случая, прави се инспекция. След края на инспекцията материалите по случая ще бъдат докладвани на прокуратурата “, гласи позицията на органите на реда.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР