Нидерландският вратар на Лудогорец Серджио Падт изрази задоволство, че сънародниците

...
Нидерландският вратар на Лудогорец Серджио Падт изрази задоволство, че сънародниците
Коментари Харесай

Падт: Всички в Разград са наясно колко голям отбор е Аякс

Нидерландският вратар на Лудогорец Серджио Падт изрази удовлетворение, че сънародниците му от Аякс ще са противници на „ орлите “ в плейофа за влизане в групите на Лига Европа.

„ Всички в Разград са наясно какъв брой огромен тим е Аякс. В последните години отборът се справяше отлично в Шампионска лига и за Лудогорец е голяма чест да одобри този противник. Същото беше чувството предишния сезон, когато играхме против Рома. Тогава спечелихме с 2:1 вкъщи и направихме прекрасен мач. Разбира се, че Аякс е любимец и знаем, че би трябвало да надскочим себе си, с цел да спечелим нещо “, сподели стражът на разградчани пред медии в родината си.

„ Още проследявам нидерландския футбол. Ясно е, че в този момент се минава през сложен интервал, само че качеството е налице към момента. Аякс има отличен треньор в щаба – Хедвигес Мадуро, с който съм работил в Грьонинген. Още тогава беше ясно, че ще стане добър треньор “, добави Падт, а след това разяснява травмата си.

„ Разбира се, че имам очаквания да играя в тези мачове. Ако треньорът реши и аз съм на 100%, несъмнено, че ще кажа „ да “, с цел да се появя в игра.

Вратарят призна, че е дал няколко насочни точки на треньора Ивайло Петев за играта на амстердамския исполин, откакто продължава да следи локалната Ередивизи на своя тв приемник в България. „ Хаха, несъмнено, че няма да ви кажа какво съм приказвал с него. Има няколко посоки към Аякс, само че те могат да бъдат и видени освен от мен “.

„ Сега времето в България е доста горещо. Знам, че в четвъртък леко ще спаднат температурите. Стадионът ни е приказен, настилката също е отлична. Билетите за този мач бяха продадени прекомерно бързо. За всеки в България това е забавен противник, тъй че се надявам да се получи забавен конфликт “, заключи Падт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР