Президентът на най-успешния марокански футболен клуб Уидад Казабланка Саид Насири

...
Президентът на най-успешния марокански футболен клуб Уидад Казабланка Саид Насири
Коментари Харесай

Скандално! Задържаха футболен бос заради трафик на наркотици

Президентът на най-успешния марокански футболен клуб Уидад Казабланка Саид Насири (45 г.) е арестуван като част от следствие за трафик на опиати.

Президентът на Казабланка е изправен пред няколко обвинявания, в това число " подправяне на публични документи, владеене и разпространяване на опиати и потребление на подправени чекове ", сподели неговият юрист, който не пожела да бъде назван, пред AFP.

Разследващ арбитър в Апелативния съд в Казабланка също упрекна Насири, член на Партията на достоверността и модерността, демократична партия, която взе участие в държавната коалиция, в пране на пари, оповестяват марокански медии.

Разследването стартира след признанието на малиеца Ел Хадж Ахмед Бен Брахим, наркобарон, наказан за трафик на опиати в Мароко, който упрекна Насири в незаконна активност.

Обвинения са повдигнати на общо 25 души, от които 21 сега са в ареста.

Новото съвещание пред съдия-следовател е планувано за 25 януари.

Уидад Казабланка е най-успешният футболен клуб в Мароко. Той завоюва 22 национални шампионски трофеи и три пъти беше победител в Шампионската лига на Африка, като последния път през 2022 година, до момента в който през предишния сезон беше вицешампион на континента.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР