Юго Лорис вече е футболист на ФК Лос Анджелис, потвърдиха

...
Юго Лорис вече е футболист на ФК Лос Анджелис, потвърдиха
Коментари Харесай

Официално: Юго Лорис стана съотборник на Филип Кръстев

Юго Лорис към този момент е футболист на ФК Лос Анджелис, потвърдиха от американския клуб. Французинът подписа договор с този тим за период от една година с алтернатива за продължение за още две. В американския състав той ще бъде съотборник с българския национал Филип Кръстев.

37-годишният Юго Лорис бе част от Тотнъм от 2012-а, за който има 447 мача. Преди това той е играл за френските Ница и Лион. С " шпорите " вратарят доближи до финала в Шампионската лига през сезон 2018/19. Договорът му с лондончани бе до 30 юни 2024 година, само че той бе закотвен на пейката от началото на сезона и в последна сметка реши да смени ситуацията.

Като част от националния тим на Франция Лорис стана международен първенец (2018) на шампионата, извършен в Русия и е сребърен медалист от Мондиал 2022. Той завоюва и сребро на Европейското състезание (2016) и купа в Лигата на нациите (2021).

Освен това вратарят е рекордьор за френския народен тим по брой изиграни мачове - 145 дуела. През януари тази година той разгласи, че се отдръпва от държавния отбор.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР