Нидерландският нападател Ваут Вегхорст се присъедини към Манчестър Юнайтед през

...
Нидерландският нападател Ваут Вегхорст се присъедини към Манчестър Юнайтед през
Коментари Харесай

Вегхорст: Понякога чувствам, че се справям страхотно, но тогава се сещам, че все още имам само два гола за Юнайтед

Нидерландският нападател Ваут Вегхорст се причисли към Манчестър Юнайтед през януари чартърен от Бърнли до края на сезона. 30-годишният футболист бързо се трансформира в неразделна част от проектите на Ерик загар Хаг и старира във всичките 18 мача на " алените дяволи " досега. Въпреки че записа единствено два гола и две асистенции през това време, никой не оспорва основната роля на Вегхорст за усъвършенстваната игра на Юнайтед след Нова година.

Вегхорст признава, че не е очаквал толкоз бързо да се трансформира във значим състезател за Юнайтед.

" Всичко, което Тен Хаг ми сподели, е, че има потребност от нападател, който се вписва в неговия жанр на игра. Разбира се, той го изясни по друг метод, само че ясно ми сподели, че всичко зависи от мен.
 Манчестър Юнайтед отхвърли предложения от Турция за Мейсън Грийнууд
Манчестър Юнайтед отхвърли предложения от Турция за Мейсън Грийнууд

Футболистът бе наклеветен за обезчестяване

Винаги съм мечтал да направя огромна кариера, да доближи максимума си. Сега съм необикновено горделив и благополучен. Понякога усещам, че се оправям ужасно, само че тогава се сещам, че към момента имам единствено два гола за Манчестър Юнайтед. Затова се пробвам да науча децата си да не се концентрират единствено върху задачите, само че и върху други аспекти. Така, както върша аз.

Предпочитам да виждам на нещата от позитивната страна. Когато означих първия си гол против Нотингам Форест (б.р. за Купата на Лига), споделих в изявление, че нямам самообладание да отбележа вкъщи пред нашите почитатели. Това се случи няколко мача по-късно (б.р. в мача от Лига Европа с Бетис), само че за мен беше значим миг.

Можете да осъзнаете какъв брой огромен е Юнайтед, единствено като сте част от него. Това е топ клуб, към който е приковано цялото внимание извън. Трябва да намеря метод да се оправя с това, само че съумявам да бъда себе си даже в такава среда.

Имам страхотна физика и в никакъв случай не съм получавал травми, даже не съм пропуснал нито един мач поради контузия. Това е много необичайно. На това равнище не е допустимо играчите да излизат изцяло възобновени във всеки мач. Затова се нуждаят от мощ на духа и психическа непоклатимост ", сподели нападателят на Манчестър Юнайтед.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР