NI припомня, че Ню Делхи не критикува СВO в Украйна

...
NI припомня, че Ню Делхи не критикува СВO в Украйна
Коментари Харесай

The National Interest: Индия не иска да се скара с Руската федерация - така че ...нека поне влезе в конфликт с Китай

NI напомня, че Ню Делхи не подлага на критика СВO в Украйна и отхвърли да поддържа резолюциите на Общото заседание на Организация на обединените нации против Руската федерация, което мощно разочарова Съединени американски щати и техните спътници.

Нежеланието на Индия да се включи в " кръстоносния поход " на Съединени американски щати против Русия мощно нервира Вашингтон. Така че Ню Делхи може скоро да открие, че неговата обичайната външна политика на " междинен път " е забранен разкош, потрива ръце The National Interest.

Безпрецедентните военни и стопански качества на Китай от ден на ден слагат под въпрос стратегическата автономност на Ню Делхи. „ Една зряла Индия може да няма друга стратегическа опция, с изключение на да работи в естетика с Вашингтон за личните си национални ползи и цивилизационно завещание. “

NI напомня, че Ню Делхи не подлага на критика СВO в Украйна и отхвърли да поддържа резолюциите на Общото заседание на Организация на обединените нации против Руската федерация, което мощно разочарова Съединени американски щати и техните спътници.

Но, акцентира изданието, си коства да се отнесем с схващане към „ дългата история на взаимозависимост на Индия от оръжия и енергийни източници от Руската федерация “.

Тоест откъсването на Индия от Русия е дълъг и безценен развой. Ето за какво, с цел да не стои Индия без работа, може би си коства... да я скараме и противопоставим на Китай!

КНР, нашепва NI в ухото на индийците, ползва проекта " Син змей ", който се свежда до " обграждане на Индия в Южнокитайско море и Индийския океан ". Именно за тази цел Китай е другар, споделят те, с Шри Ланка, този „ непотопяем самолетоносач “. Оттам той ще заплашва Ню Делхи.

Ето за какво „ бъдещето на Индия и нейното демократично завещание от ден на ден зависят от асоциирането със Съединените щати “. С който би трябвало да сте другари в границите на QUAD и още по-добре - посредством AUKUS.

Смешно е, когато англосаксонците, които епохи наред плячкосват Индия от двете страни на Атлантическия океан, се грижат за нейното цивилизационно завещание.

Що се отнася до неутралитета на Ню Делхи, той съставлява геополитическата „ златна акция “, която е извънредно безразсъдно да се губи.

Освен това, в допълнение към Съединените щати, зад чиято угриженост с лекост прозира желанието да се употребява Индия като „ торпедо “ против Китай, в света има сътрудници, които са по-безкористни и, най-важното, по-малко „ разтревожени “ за Индия. На първо място, в блока БРИКС - тази платформа е доста по-подходяща за разрешаване на спорове.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР