НФСБ заподозряха Изправи се! Мутри вън! във внасяне на лобистки

...
НФСБ заподозряха Изправи се! Мутри вън! във внасяне на лобистки
Коментари Харесай

НФСБ заподозряха Изправи се! Мутри вън! във внасяне на лобистки закони

НФСБ заподозряха " Изправи се! Мутри вън! " във внасяне на лобистки закони.

Пред bTV Христиан Митев от партията съобщи, че са алармирали за промени в Наказателно-процесуалния кодекс, импортирани от депутати от въпросната парламентарна група, с които се връща анулираната глава 26 от Наказателно-процесуален кодекс. Тя дава опция след осъществяване на 2-годишно правосъдно произвеждане съдът да приключва производството , като се употребява напълно и главно официално критерият за приключването на 2 години.

Според Митев скритата цел е да се прекратят производства, свързани с данъчната и банковата система, митническия режим и други.

Той акцентира, че от НФСБ не упрекват, а показват подозрения. По негови думи по-важното е да бъде обявено на обществото и да бъдат призовани останалите представители в Народното събрание да не одобряват тези ремонти, тъй като те биха били рискови.

Митев съобщи, че слабият резултат на НФСБ на изборите се дължи и на обстоятелството, че този път е нямало обединяване с Вътрешна македонска революционна организация. Това показвали и анализите на изборния избор.

Колегите от Вътрешна македонска революционна организация взеха решение да се явят независимо, смятайки преждевременно, че резултатите от европейските избори им дават преимущество пред останалите патриотични обединения, означи той, само че увери, че връзките сред не са се влошили.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР