Незнайно защо конкурсът се прекратява, а 4 дни по-късно се

...
Незнайно защо конкурсът се прекратява, а 4 дни по-късно се
Коментари Харесай

Мистерии около конкурс за управител на държавно дружество към МЗХГ

Незнайно за какво състезанието се приключва, а 4 дни по-късно се отваря отначало. Интересното е, че държавното сдружение към този момент няколко месеца си търси шеф.

На 1 ноември Министерството на земеделието разгласява А4 лист с едно едничко изречение, само че за сметка на това написано с големи букви:. Без непотребни пояснения и претекстове за това.

Четири дни по-късно, на 5 ноември, още веднъж е отправена. Сред условията са висше обучение със степен „ магистър “ по посоки: стопанска система, право, администрация и ръководство, както и най-малко 5 години професионален опит по специалността.

Срокът за подаване на документи е едвам 7 дни. След толкоз месеца очакване, работата към този момент става неотложна.

А до избор на нов шеф на сдружението се стигна, откакто Мирослава Наумова, която заемаше поста в продължение на години, внезапно изиска сама да бъде освободена поради здравословни аргументи. Оказа се обаче, че.

Няколко месеца по-рано, през месец март тази година, журналистическо следствие въз основа на данни, предоставени от отрасловото министерство, пресметна, че за 2020 година Наумова е получила общо 59 940 лева, а облагата на САПИ за цялата година е по-малка от възнагражденията й и възлиза на 51 133.84 лева

На 10 юни 2021 година на нейно място краткотрайно беше назначен Агоп Каспарян – магистър по „ Макроикономика “, с опит в областта на стопанската система, финансите, осведомителните технологии и маркетинга. Сега следва да стане ясно кой ще го наследи, в случай че, несъмнено, процедурата още веднъж не бъде прекъсната.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР