Независимо от сезона или модните тенденции, среброто не губи своята

...
Независимо от сезона или модните тенденции, среброто не губи своята
Коментари Харесай

Болест, магия или химична реакция: Защо среброто потъмнява, когато се носи?

Независимо от сезона или стилните трендове, среброто не губи своята значителност и стойност измежду металите

Среброто е идеално като допълнение към тоалета както денем, по този начин и на вечерен банкет. Всеки разпален фен на среброто обаче знае, че с времето то може да потъмнее. И най -често това се случва с бижутата, които се носят всеки ден и на всички места.

Защо среброто потъмнява, до момента в който човек го носи, а освен като стои в кутийката за бижута?

Има няколко пояснения за това събитие. Някои считат, че цветът на среброто се трансформира под въздействието на специфична сила. Други са уверени, че това е реакция поради проблеми в организма. Според трети почерняването е резултат от контакта метал-кожа.

Среброто като тест за проблем

Смята се, че среброто е рафиниращ метал. На енергийно равнище, то почиства аурата на индивида и служи като амулет. Също по този начин, среброто играе ролята на страж на нашия свят, затваряйки каналите сред другите измерения. А известните вярвания споделят, че единствено среброто може да победи злите духове.

Потъмняването на среброто, до момента в който се носи, идва от обхванат негатив

Ако човек е носил украшение за малко време, и то ненадейно е почерняло, това може да е сигнал, че е под въздействие на негативна сила. Mоже да бъде урочасване или други вълшебен дейности. Освен това, среброто може да демонстрира скрити болести. Ето за какво, в случай че е почерняло, коства си да ревизирате здравето си.

Среброто не е за спортисти

Среброто може да се преглежда като знак за здравословни проблеми. Почерняването или плаката върху метала поражда съгласно количеството пот, създадено от човек. Ето за какво, в случай че някой се занимава със спорт, и в това време носи сребърни бижута, тогава не е изненадващо, че те бързо ще изгубят блясъка си.

Ако обаче среброто промени цвета си за къс интервал, това може да значи смяна в състава на потта, което от своя страна предизвиква окисляването. Такива промени могат да значат процеси, за които човек към момента не е наясно. Следователно, в случай че забележите това, има смисъл да ревизирате здравето си.

Външни аргументи за потъмняване на среброто

Може и да е тривиално, само че доста зависи и от качеството на самите бижута. Никой не прави бижута от чисто сребро – то е прекомерно пластично и просто не би запазило формата си. Следователно, всичко което носим, ​​е от сплав. И най-често към сребърния състав се прибавя мед за неотстъпчивост.

Така че, в случай че има прекалено много мед, продуктът ще почернее доста бързо. И ще бъде съвсем невероятно да се върне до първичния му тип. Затова ви съветваме да купувате сребро с проби 925 и 960. Такива бижута ще запазят първичния си тип за доста дълго време и ще бъдат лесни за разчистване в бъдеще.

Също по този начин влажността и температурата в помещението, наличието на газ във въздуха и дейностите на притежателя на бижутата са от голяма важност за смяната или запазването цвета на среброто. При непрекъсната нараснала температура и висока мокрота металът ще стартира да корозира. Същото се случва в градовете, където въздухът е цялостен с отработени газове.

Инфо: gold.ua

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР