Независимо от епидемията от коронавирус интересът към нападателя на Ботев

...
Независимо от епидемията от коронавирус интересът към нападателя на Ботев
Коментари Харесай

Искат Неделев от Турция и Русия

Независимо от епидемията от ковид ползата към нападателя на Ботев (Пд) Тодор Неделев не стопира. Според информацията от през днешния ден клубове от Турция и Русия са отправили контректни запитвания за голаджията. В момента шампионатът на Турция към момента върви, а този в Русия беше спрян във вторник. Продажба на Неделев ще вкара съществени финансови средства в клубната каса на " канарите ", което с оглед спирането на шампионатите ще е добра вест за бъдещето на Ботев.
Наскоро играчът бе оповестил, че у нас ще играе единствено за " жълто-черните ". През зимната пауза съществено се заприказва за интерес на куп тимове към Неделев, само че националът остана в Коматево. В същото време стана ясно, че Ботев съвсем несъмнено ще разчита на две нови попълнения от чужбина при подновяването на шампионата. Това са колумбиецът Фабио Бурбано и бразилецът Андерсон Барбоса.
Нападателите бяха привлечени през зимната пауза, само че поради проблеми с документите и най-много работните им визи по този начин и не бяха картотекирани в БФС. Сега с времето съответните периоди ще са изтекли и двамата южноамериканци към този момент ще са разполагаем на треньора Ферарио Спасов.  Той на няколко пъти към този момент акцентира, че ще разчита на тях, с цел да засилят конкуренцията в предни позиции.  През пролетта канарчетата действително са без централен нападател. Очаква се в идващите дни клубът да удължи първичния период, който разгласи без тренировки. От Ботев споделиха на уеб страницата си, че ще се съберат на 23 март, само че след предписанията на Медицинската комисия към централата това ще се случи най-вероятно на 30 март. Както е известно, Ботев не съумя да се пребори за място в първата шестица, а Неделев съумя да се възвърне от травмата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР