Независимо кой ще спечели изборите, уверен съм, че ГЕРБ-СДС ще

...
Независимо кой ще спечели изборите, уверен съм, че ГЕРБ-СДС ще
Коментари Харесай

Край! Стана ясно какво правителство ще предложи ГЕРБ

Независимо кой ще завоюва изборите, убеден съм, че ГЕРБ-СДС ще бъда първата политическа мощ, само че няма да има нужното болшинство да може да дефинира структурата и състава на кабинета. Това съобщи пред бТВ Росен Желязков от ГЕРБ.

„ Затова и в предходния парламент предложихме една работеща формула – поради късия небосвод, на който и да е идващ парламент, а това е неговата експертност ", сподели Желязков.
-->
" Като първа политическа мощ, получавайки мандата, ще предложим подобен вид кабинет, който да получи поддръжката на политически сили, които показват сходни геополитически и вътрешнополитически визии за развиването на страната “, добави той.

По думите му е належащо най-сетне да има постоянно държавно управление, тъй като това е най-естествената конструкция на ръководство.

„ Служебните кабинети са изключение, без значение че се трансфораха в предписание през последните две години. Редовният кабинет е причина да има работещ кабинет “, сподели Желязков.

Той съобщи, че новият кабинет би трябвало да вземе ограничения по отношение на инфлацията, както и да се случат промените в правосъдната система.

„ Взели сме, като решение на конгрес, че няма да се коалираме с Българска социалистическа партия. Разбира се не бихме търсели поддръжка и не бихме очаквали такава от „ Възраждане “ “, добави Желязков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР