Независимо дали сте начинаещ или опитен потребител, навярно сте се

...
Независимо дали сте начинаещ или опитен потребител, навярно сте се
Коментари Харесай

Microsoft опростява съобщенията за грешки при инсталирането на Windows

Независимо дали сте новак или умел консуматор, вероятно сте се сблъсквали със известията на Оценка за съвместимост Windows, показващи неточност с незнаен шестнадесетичен код, да вземем за пример KB00000000.
В тези известия на процедура няма никаква потребна информация и потребителите не знаят по какъв начин да продължат, тъй като в редица случаи и търсачката на Гугъл не оказва помощ. Подобни неточности могат да зародят на всички места, само че са най-неприятни, когато се появяват при инсталирането на операционната система. Преди инсталацията се прави инспекция за съгласуемост, само че в случай че има някакъв проблем, не се предлага нищо градивно и потребно. Но софтуерният колос към този момент работи върху това.



Следващата версия на Оценка за съвместимост Windows 10, известна и като Windows 10 19H1, ще донесе съществени усъвършенствания във връзка с тези неточности. Информацията бе оповестена в края на предишния месец в границите на програмата Windows Insider. В настоящия си тип инсталаторът на Windows 10 демонстрира неразбираеми неточности с кода на публикацията в базата данни със познания на Microsoft.

В идващите версии на операционната система инсталаторът на Windows 10 ще дава повече информация. Към тези известия ще бъдат добавени препратки към съответната документи, както и бутони за справяне със обстановката – да вземем за пример за деинсталиране на несъответстващ драйвер или приложение.

Тези промени се чака да бъдат изключително значими и потребни по време на всеобщата миграция на корпоративните консуматори на Windows 7, когато нейният витален цикъл завърши през месец януари 2020 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР