Независимо дали става въпрос за мебели антики в някой офис

...
Независимо дали става въпрос за мебели антики в някой офис
Коментари Харесай

Как да преместим мебели със стъклени врати?


Независимо дали става въпрос за мебели антики в някой офис или за съвременен дрешник, който има плъзгащи се стъклени порти, то преместването несъмнено е мъчно. Да, несъмнено те са красиви и може да са произведения на изкуството, само че в случай че решите да ги преместите сами, ще ви е доста мъчно и даже рисково за вас. Затова се доверете на хамалите бг и в идващите редове ще видите какви са стъпките, през които се минава.

Изпразнете шкафчетата
-->
Преди обаче да преминете към извикване на , то би трябвало да изпразните шкафчетата. Дори да става въпрос за дребни дистанции, махнете всичко. Не единствено, че мебелите са по-тежки при този вид, само че и последствията ще са ужасни. Стъклените малки врати и лавици сигурно ще се счупят, тъй че просто забравете разновидността, в който не махате нищо от мебелите си.

Също по този начин, добре е да опаковате всичките си движимости от лавиците в предопределените за това кутии. Хубаво е да ги увиете във вестници или бъбъл фолио, с цел да не ги повредите или да се счупят при вероятно допиране в едно друго или странична мебел.

След това махнете и лавиците, като деликатно ги извадите. Ако са стъклени, добре и тях да опаковате. Внимателно използвайте вестници и бъбъл фолио. Тъй като не можете да ги сложите в кашони, то бъдете доста деликатни и използвайте и двата материала при пакетирането.

Материалите за пакетиране могат да се дават от компанията за , която сте избрали. Те ще ги опаковат вместо вас, което можете да си поръчате като обособена услуга при преместването.

Свалете малките врати

След като сте изпразнили шкафчетата, време е да свалите малките врати. Това не е толкоз сложна задача, в случай че имате верните принадлежности. Дръжте устойчиво малките врати при свалянето, защото самата тежест може да ви изиграе неприятна смешка и да ги изпуснете. Това ще докара и до чупене на самото стъкло, а сигурно не желаете това.

Процесът по пакетирането е доста по-различен. Затова е значимо да включите даже и одеялата, с цел да омекотите и изолирате напълно малките врати. Добре е да употребявате тиксо, само че доста внимавайте то да не се допре до дървото или стъклото, защото ще ги повредите и ще останат следи.

Можете да поръчате от компанията за просташки услуги кашони особено пригодени за порти и други високи нежни предмети. Така ще осигурите още по-голяма отбрана и лекост при преместването.

Опаковане на самите мебели

Доста е мъчно да опишем всички стъпки в резюме при пакетирането на мебелите. Затова ще ви дадем няколко съвета, които можете да приложите при пакетирането на мебели за всевъзможни случаи, освен при пренасяне на такива със стъклени порти. Ето ги и тях:
Наемете експерти – на няколко места споменахме, че надалеч по-добре е да наемете професионални услуги хамалите бг. Причината е, че те имат опит в характерното пакетиране, каквото единствено експерти могат да извършат.Направете застраховка – в случай че пренасяте в действителност антики, то направете застраховка. Важно е обаче да употребявате услугите на лицензирани хамали, тъй като никоя застрахователна компания няма да се наеме да направи застраховка със инцидентни хора.Използвайте фолио с мехурчета, в случай че въпреки всичко сте решили да извършите пакетирането сами. Направете поставка от одеяла и картони, а по-късно увийте мебелите от всички страни с фолиото. Залепете с тиксо от всички страни. Не спестявайте от материали за пакетиране. По-скъпо ще ви излезе да възстановите антиката, в случай че се нарани при преместването.
Спазвайки тези препоръки сигурно ще преминете по-лесно през процеса на пренасяне. Доверете се на експертите от началото до края. Така всичко ще приключи по най-хубавият метод. Ако имате въпроси, не се колебайте да ги зададете.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР