Независимо дали искате да прегърнете духа на празника, или да

...
Независимо дали искате да прегърнете духа на празника, или да
Коментари Харесай

14 неща, които може да правите на Свети Валентин, ако сте необвързани

Независимо дали желаете да прегърнете духа на празника, или да го избегнете изцяло, ето няколко занимателни неща, които необвързаните могат да създадат на 14 февруари.

Не е загадка, че любовта витае във въздуха към Свети Валентин. Между сърцевидните украшения, сантименталните дарове и празничните приветствени картички, които изскачат на всички места, може да се почувствате като човек, който не е на мястото си. Но не е нужно да имате връзка, с цел да се насладите на празника. Всъщност преживяването му независимо може даже да е по-голяма причина за празнуване!

От една страна, да бъдете необвързани на Свети Валентин значи, че можете да прекарате празника, както решите, без да се постанова да вършиме самоуверен сантиментален жест или да харчите доста пари. Докато другите вървят на срещи, вие можете да отделите време да бъдете с другари или със фамилията си, да се погрижите за себе си или даже да предприемете пътешестване.



1. Изпечете си домашно лакомство

От предписания за вкусни торти или хрупкави бисквитки до здравословни разновидности за изкусителни закуски – на каквато и лакомство да се спрете, Свети Валентин е превъзходен мотив да подсладите живота си с нещо сладичко, обичано или неизпробвано до момента от небцето ви прелъщение. Споделете го и с обичаните си хора.

2. Организирайте си кино маратон

Уютно се настанете на дивана с обичан сантиментален филм и оставете холивудската си обич да бъде вашият Свети Валентин. Здравей, Райън Гослинг от „ Тетрадката “.

3. Поизпотете се малко

Подарете си ендорфини за Свети Валентин, като отделите известно време за извършения. Независимо дали тренировката е част от нормалната ви рутина, или е отвън зоната ви на комфорт, крайните резултати са по едно и също време повишение на настроението и разхубавяване.



4. Раздайте въодушевление

Доброволчеството към празниците постоянно е изключително вълнуващо. Помогнете на децата да създадат картички за Свети Валентин, да доставят празнични дарове на възрастни хора или да изберат сред безчет други благотворителни действия, посредством които да оказват помощ на хора в потребност. 

5. Прекарайте време със фамилията

Родители, братя, сестри и други родственици ще бъдат разчувствани да прекарат Свети Валентин с някого, който обичат. Всички картички, лакомства или цветя, които им подарите,  могат единствено да извикат усмивка на лицата им и наслада в душите им.

6. Отидете в нов ресторант

Изисканите вечери не би трябвало да са непокътнати единствено за влюбените двойки на Свети Валентин. Намерете ресторант, който предлага особено празнично меню, и резервирайте авансово, с цел да сте сигурни, че ще получите маса.



7. Поглезете се

Снижете равнището на стрес и се отдайте на релаксиращ отдих в дните към Св. Валентин или навръх празника. Или пък отидете на спа, където да се отпуснете изцяло и да се заредите с положителна сила. Няколко минути след процедурата за лице или масаж да вземем за пример ще бъдете в блажено незнание кой ден е през днешния ден.

8. Подарете си шопинг терапия

Наскоро сте хвърлили око на чанта или чифт обувки? Терапията за търговия на дребно е един от най-лесните способи да си осигурите бърз подтик на почивката, без значение дали отивате до комерсиалния център или пазарувате онлайн от дивана си.

9. Пуснете креативния си подтик в деяние

Празниците могат да бъдат и уместно време за самонаблюдение и записване на персонални мисли. Отделете малко време за дневник на Свети Валентин и ще откриете, че резултатите са както лечебни, по този начин и продуктивни.



10. Предприемете пътешестване

Никога не е неприятна концепция да се влюбите в нов град на Свети Валентин. Планирайте авансово прелестно странствуване, което да споделите с другари или фамилията си, или бъдете смели и летете независимо. 

11. Уединете се с приятна книга в ръка

Ако времето за четене без спиране ви звучи като същинско самодоволство, това може да е идеалното занятие за вашата отмора. Времето, прекарано в хубава книга, ще ви се стори извънредно скъпо, откакто се заровите в нейната завладяваща история.

12. Гледайте комедийно шоу

Ако се чувствате тъжни на Свети Валентин, смехът може би е най-хубавото лекарство. Ако не можете да отидете на зрелище персонално, има доста комедийни шоута, които може да откриете онлайн.



13. Отидете на среща

В началото може да наподобява ужасно, само че това може да е най-хубавият ход за тези, които желаят да се потопят още веднъж в играта. С вярното отношение тематиката за Свети Валентин може да бъде занимателен метод за разчупване на леда.

14. Обадете се на други като вас!

Сред болшинството от ваши другари и познати, все има някой другар, който също е единствен. Съберете се дружно и помислете по какъв начин да прекарате една вечер дружно. Дали ще вечеряте в заведение, ще отидете на бар, или ще си скалъпите домашно празненство, решавате вие… Направете този ден време, което да отпразнува другарствата. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР