Независимо дали искаме да боядисаме стените, да поставим климатик или

...
Независимо дали искаме да боядисаме стените, да поставим климатик или
Коментари Харесай

Търсите майстор? Вече можете да намерите добър майстор по-бързо и по-лесно от всякога!

Независимо дали желаеме да боядисаме стените, да сложим климатик или да преустроим градината си, ще ни би трябвало помощта на експерти - надеждни майстори, които бързо и елементарно ще ни оказват помощ в това начинание. Всеки най-малко един път се е убеждавал, че намирането на подобен занаятчия не е лесна задача, само че платформи като Daibau (Дайбау) опровергават това.
-->

Имате потребност от майстори тъкмо в този момент, само че те са прекомерно заети…
Когато дневните температури надвишават 20 градуса, множеството хора имат предпочитание да боядисат и освежат стените си. Някои избират да извършат това сами, а тези, които не желаят да прекарат свободното си време в боядисване и не са сигурни, че могат да го свършат работата приемливо и без да вършат бъркотии, ще потърсят бояджии. Тъй като множеството от хората се обаждат едновременно, графикът на бояджиите е напълнен и те не могат да се отзоват на всички, заради което са принудени да отхвърлят работа. Стига се до следния извод: даже и да се откри бояджия, който дава отговор на нашите критерии, той надали ще бъде свободен или ще може да пристигна на място в интервала, който сме планували.

Същото е ситуацията и при други действия. Когато денят стане по-дълъг и броят на слънчевите часове се усили, всеки желае да прекарва свободното си време навън и тъкмо напролет се поражда желанието за озеленяване на двора. Не е толкоз елементарна задача, обаче, да се откри подобаващ и в същото време свободен експерт, който да е дипломиран за осъществяване на озеленяване на екстериора и също така, да се намира покрай мястото, на което живеем.


Търсене на майстори, което дава ефикасни резултати за „ нула време “
Все отново има решение да се откри занаятчия, който е свободен и е подготвен да излезе на терена в мечтаното време и да пристигна на място. Платформата свързва изпълнителите на строителни работи, т.е. експертите, с всички тези, на които те са нужни, т.е. с тези които желаят да изградят или ремонтират своето жилище или работни пространства, и то по този начин, че и двете страни да имат изгода.

В платформата можете да намерите повече от 300 профилирани категории в региона на строителството, проектирането и ремонтирането, а разполагаем са близо 6000 реализатори на строителни работи. Сигурно се питате по какъв начин работи тази платформа?

В платформата Daibau има поръчка, чието попълване лишава единствено няколко минути. В запитването посочваме описанието на мечтаната работа, периода, в който би трябвало да се извършат работите, както и мястото, на което да дойдат изпълнителите. Така да вземем за пример, в случай че желаете да освежите стените в дома си, би трябвало да изберете „ боядисване “ във типа работа, а по-късно просто да опишете в резюме вашите стремежи, посочите площта, която желаете да боядисате (в квадратни метри), по кое време желаете бояджиите да стартират работа, както и мястото на осъществяване на работата. Има и опция за проникване на фотоси или скици в запитването, което дава опция да се изясни по-добре какво желаеме, тъй че да намерим най-подходящия занаятчия.

След като изпратим запитването, платформата, в сходство с посочените критерии, които сме въвели, ще ни предложи налични реализатори по имейл. Предлаганите майстори ще бъдат подготвени да дойдат на място и да боядисат нашето жилищно или работно помещение в границите на комфортен за нас период, който сме показали в запитването. Тъй като желанията и настояванията са изразени посредством попълването на въпросника, ще бъде предотвратена опцията за недоразумения, тъй като изпълнителите знаят какво чакаме от тях, само че и какво могат да чакат на място. Остава единствено да изберем един от изпълнителите, данните на които сме получили по имейл и да уточним детайлите по съдействието.
Избиране на занаятчия въз основа на оценките за него
Възниква нов въпрос - в случай че платформата ни предлага няколко изпълнителя, по какъв начин да създадем верен избор и да се спрем на най-хубавия? Препоръките, т.е. оценките за изпълнителите, ще ни оказват помощ в това. А точно, откакто майсторите свършат работата си, всички възложители имат опция да оценят труда и напъните им, т.е. да споделят удовлетворението си от осъществяването, като това могат да създадат, като им дадат заслужена оценка и напишат коментар. Тъй като има бистрота при рекомендациите, на тяхна база можем да вземем вярното решение и да изберем майстора, който ще извърши работата по допустимо най-хубавия метод.



Платформата предлага още една опция, която сигурно ще бъде от решаващо значение за нас преди осъществяване на работата и срещата с майстора. В секция „ “ можете да намерите междинните цени на обособените типове работи, артикули и услуги, което разрешава да се получи подробна информация за цените и разноските, преди да се свържете с реализатори. Благодарение на това ще управлявате по-лесно бюджета, който сме подготвени да заделим за осъществяването на работата.

Възползвайте се от слънчевите дни, на които ни следва да се любуваме, като в същото време подредите и освежите дома си благодарение на надеждни и професионални майстори, които ще свършат своята работа по най-хубавия метод. Сега можете да имате и двете - освежен и спретнат дом по ваш усет с минимални старания и без " загуба на нерви и свободно време за себе си и обичаните си хора, тъй като не е нужно да се притеснявате да търсите майстори и да губите време в постоянно изтощителни сделки с тях
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР