Независимият депутат Николай Радулов, влязал в 47-ия парламент от квотата

...
Независимият депутат Николай Радулов, влязал в 47-ия парламент от квотата
Коментари Харесай

Николай Радулов не вярвал на Александър Николов и Гроздан Караджов

Независимият народен представител Николай Радулов, влязал в 47-ия парламент от квотата на Има Такъв Народ разгласи, че не е вярвал на министрите, излъчени от неговата партия.

Пред БиТиВи той сподели: " Аз въздъхнах с облекчение, когато водачът на Има Такъв Народ съобщи, че излизаме от обединението. Това облекчение обаче обратно на общите мнения в тази връзка беше обвързвано с това, че аз не имах вяра на министрите, които Има Такъв Народ беше излъчило основно на Гроздан Караджов и министъра на енергетиката Александър Николов .
 Избори на 2 октомври и длъжностен министър председател Гълъб Донев
Избори на 2 октомври и длъжностен министър председател Гълъб Донев

Весела Лечева, Явор Гечев, Димитър Стоянов, Велислав Минеков, Атанас Пеканов са в кабинета

По думите му в първите две Народни събрания са се правили някакви дейности от Има Такъв Народ и те са имали разумно пояснение, и са изглеждали доста верни.

" Това беше обаче досега, в който в последните Народни събрания Има Такъв Народ получи парче от баницата или стана сътрудник от изпълнителната власт, тогава стартира да се държи като сътрудничеща си с ГЕРБ компания ", сподели Радулов.

Той изясни, че дружно с други самостоятелни депутати е обиколил страната.

" Видяхме, че там където служебното държавно управление е махнало ръководителите на ГЕРБ в структурите, да вземем за пример на ВиК, те са били възобновени от Гроздан Караджов (министър на районното развиване и благоустройството в кабинета " Петков " - б.р.) ", изясни Радулов.
 От МФ упрекват Гроздан Караджов в неистина
От МФ упрекват Гроздан Караджов в неистина

От МФ не са се намесвали в наличието на документите на АПИ

Независимият народен представител съобщи, че в енергетиката има скрити подозрения. " Признавам не са подкрепени с някакви съответни доказателства. Имам разкази на хора, които не мога да прикрепя към доказателства. Аз имам подозрение, че този човек е по един или различен метод е обвързван с " Газпром ". Става дума за някогашния енергиен министър (Александър Николов - б.р.), добави Радулов.

Той акцентира, че е приказвал с доста хора в бранш " енергетика ". " Те считат, че в структурите на енергетиката има хора, които по един или различен метод са свързани с Русия, не съответно с Путин, само че естествено свързани с Русия , свързани с политиката на " Газпром ".
 Песков: Газпром доставя толкоз газ, колкото е допустимо
Песков: Газпром доставя толкоз газ, колкото е допустимо

Той упрекна обаче глобите за обстановката

" Мисля, че до момента в който не бъде изменена напълно структурата в тази сфера и не бъдат направени кадрови промени, то енергетиката в България доста мъчно ще върви напред ", счита Радулов.

Бойко Рашков е съзнателен човек за началник на КПКОНПИ, сподели той. " Аз мисля че Бойко Рашков е един съзнателен човек с нужната подготвеност да е министър на вътрешните работи или началник на КПКОНПИ. Самият факт, че тези хора, против които ние излязохме на площадите, не са удовлетворени от неговата кандидатура приказва, че това е вярна концепция за неговото развиване ", сподели той.

За новия длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев Радулов сподели, че това е един способен, доста добре правно просветен човек с опит . Имам прочут запас във връзка с това, че министерство на вътрешните работи е доста изключително. Динамиката е доста огромна и провокациите са малко по разнообразни от тези, с които евентуално е привикнал. Това е много комплицирано министерство с доста огромен състав, изясни Николай Радулов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР