Незаконни постройки, които се намират на ул. Апостол Карамитев в

...
Незаконни постройки, които се намират на ул. Апостол Карамитев в
Коментари Харесай

Премахват незаконни постройки в ж.к. ”Дианабад”, ползвани неправомерно от СБА

Незаконни постройки, които се намират на ул. ”Апостол Карамитев ” в ж.к. ”Дианабад ”, ще бъдат отстранени, заяви кметът на регион „ Изгрев “ Делян Георгиев. От дълги години постройките са били употребявани без контракт и без разрешителни от Съюза на автомобилистите в България, показва Георгиев.
„ Съюзът на автомобилистите преотдава памещенията на трети лица против солидни наеми, като в същото време не заплаща и стотинка на общината, върху чиято земя се намират постройките. Имотите ще бъдат конфискувани наложително от чиновниците на районната администрация на “Изгрев ”, след което постройките върху тях ще бъдат разрушени и отстранени “, написа в профила си във Facebook районният кмет.
През последните години, над 20 общински парцела са освободени за прилагане от жителите, а над 30 противозаконни постройки са отстранени от районната администрация, прибавя Георгиев.
„ Изненадан съм от безстопанствеността на общината през годините. Отсъствието й е давало опция на недобросъвестни лица и компании да печелят на гърба на хората, без да заплащат наеми и такси за активността си. Това безхаберие на общинските управляващи обратно във времето, е ощетило жителите със стотици хиляди левове. София не е “добър собственик ”, само че може и би трябвало да стане подобен, нужни са единствено воля, отговорност и почтено ръководство в името на хората “, споделя Делян Георгиев. По обявата работи: Полина Начева
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР