Незабравимата красавица Анна Никол Смит, която си отива от този

...
Незабравимата красавица Анна Никол Смит, която си отива от този
Коментари Харесай

Когато знаеш, че краят е близо: Анна Никол Смит разговаряла с починалия си син дни преди смъртта си

Незабравимата хубавица Анна Никол Смит, която си отива от този свят още преди да навърши 40 и до през днешния ден е любопитна тематика за медиите. Не единствено поради вълнуващия ѝ живот, само че и поради мистерията, обхванала неочакваната ѝ гибел. 

Най-новото изобретение за последните дни на моделката е обвързвано с упойващите субстанции, които е приемала тя. И не, не приказваме за наркотична взаимозависимост, а за тъгата ѝ като майка, изгубила детето си. Според последните сведения, Анна Никол Смит е приемала мощни лекарства, с цел да заспи и по този метод да реализира контакт с умрелия си наследник. Това се е случвало безусловно няколко денонощия преди самата тя да издъхне, споделя един от телохранителите на изкусителката. 

 Анна Никол Смит

Говори се, че повода за гибелта ѝ е тъгата в сърцето ѝ, която я е подтикнала да вземе животозастрашаващ коктейл от медикаменти, които обаче са ѝ били предписани от доктор, само че в разнообразни дози. Анна се е борела с безсънието, като е комбинирала хлоралхидрат с четири бензодиазепина. 

Информацията е обявена от Големия Мо, който е бил телохранител на русокоската в продължение на 4 години и точно той я намира мъртва в хотелската стая през 2007 година в Холивуд. 

 Анна Никол Смит

Мо е бил освен защита, само че и подготвен парамедик и до ден сегашен една мисъл не му дава мир, а точно можел ли е да избави Анна. Той разкрива, че Смит по този начин и не могла да одобри нелепата гибел на 20-годишния си наследник през 2006 година и тя е живяла на сънотворни и антидепресанти. Приема всевъзможни лекарства, с цел да потуши болката и скръбта в душата си, само че умира 5 месеца по-късно.

" Последният път, в който разговаряхме, беше тъкмо в нощта преди Анна да почине. Тогава тя ми сподели: " Мога да видя сина си, само в сънищата си ". Не споделям, че е лишила живота си съзнателно, просто нямам доверие, че е желала да се стигне до съдбовен край. Мисля, че е приела свръхдоза от медикаментите по неточност. Чувстваше добре, когато спеше, както се усещат доста хора, когато са в меланхолия. Просто лягаш да спиш с вярата, че ще преспиш тъгата и когато се събудиш, всичко ще бъде наред. Това е напълно обикновено, по този начин сме устроени от природата. 

Анна обожаваше сина си. И тя не си отиде просто от свръхдоза или опиати, тя си отиде от тъга. Защо всички считат, че гибелта ѝ е настъпила в резултат на взаимозависимост от хероин? Тя не беше наркоманка. Да, виждал съм я доста пъти да взима сънотворни и успокоителни, имаше цялостен куп хапчета. Професията ѝ изискваше да бъде непрекъснат обект на внимание и поемаше доста отрицателна сила от славата ", споделя Мо.

 Анна Никол Смит

Бодигардът е безапелационен, че Анна Никол Смит е получила недостоен етикет на хубавица и златотърсачка, погубена от опиатите. Той приключва с апела тя да бъде запомнена като прелестен, добър и любящ човек, който е имал нещастието да надживее детето си - ужасът, който никой родител не заслужава. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР