Нейното присъствие ще бъде знак, че може би в Парламента

...
Нейното присъствие ще бъде знак, че може би в Парламента
Коментари Харесай

Йордан Терзийски, ПП: Присъствието на Митрофанова би легитимирало чужди интереси в Парламента

„ Нейното наличие ще бъде знак, че може би в Парламента има сили, хора, които пазят и непознати ползи. “ Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria депутатът от „ Продължаваме промяната “ Йордан Терзийски във връзка разногласието дали съветският дипломат Елеонора Митрофанова да бъде поканена на откриването на 48-ото Народно заседание или не.

„ Както една горда майка желае да отиде на първия образователен ден на детето си, по този начин и тук виждаме, че явно е горда от развиването на някои сили и персони, които я поддържат. Очевидно има партии, има персони, които не работят в полза на България “, счита Терзийски.

Според него наличието на Митрофанова в залата на Народното събрание би било провокация и по негово мнение това е ненужно.

Имат значение формалните позиции, уверен е депутатът от „ Продължаваме промяната “. „ Някои партии към този момент обявиха, че са срещу това. Нека да забележим кой ще участва и кой – не “, прикани депутатът.

„ Ние излизаме с обединен сигнал и с ясна политика от самото начало на предизборната акция. Казахме, че сме срещу модела на корупцията, това е модела, против който се борим и няма по какъв начин да се коалираме с него “, съобщи представителят на Политическа партия по отношение на бъдещите планове на групата.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР