Неврохирург е препоръчал синът на хотелиерите Ветко и Маринела Арабаджиев

...
Неврохирург е препоръчал синът на хотелиерите Ветко и Маринела Арабаджиев
Коментари Харесай

Неврохирург препоръчал Арабаджиев-син да бъде опериран

Неврохирург е предложил синът на хотелиерите Ветко и Маринела Арабаджиев - Вълчо, да бъде опериран, защото лекуването му с медикаменти през последните 45 дни не е дало приемлив резултат. 21-годишният юноша пиел противовъзпалителни лекарства, които влияели зле на стомаха му, стана ясно в Спецсъда през днешния ден.

Арабаджиев-син има гръбначно заболяване в резултат на злополука, която е претърпял в Лондон през 2016 година, написа " 24 часа ". Защитата му показа през днешния ден в Спецсъда здравна документи от проучвания и прегледи, осъществени от 30 октомври 2018 година до момента. Адвокатите желаеха сложна здравна експертиза, която да каже дали здравословното положение на Вълчо се е влошило в ареста и дали той може да остане арестуван.

Съдия Антон Урумов обаче отхвърли това искане. Той посочи, че е работа на прокуратурата да " предприеме дейности в тази тенденция ". Заседанието по делото продължава с защита на юрист Илиян Василев, който изиска съдът да анулира напълно задържането му и да не взима никаква мярка за неотклонение на Вълчо, защото към този момент 5 месеца против него не били събрани никакви доказателства.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР