Неволите за Николай Костов нямат край. Първо Левски загуби голямата си

...
Неволите за Николай Костов нямат край.
Първо Левски загуби голямата си
Коментари Харесай

Ас на Левски иска да играе, макар че е болен

Неволите за Николай Костов нямат край.

Първо Левски загуби огромната си звезда Уелтън. И то за сериозен период. Около месец.

Вчера обаче стана ясно, че той няма да може да разчита и на друго от главните си оръжия за гостуването на Берое. Двубоят е през днешния ден от 19,00 часа в Стара Загора.

Това ще бъде първата опция за „ сините ” да вземат точки отвън София и Пловдив, където до този миг се организираха мачовете им отвън „ Виваком Арена – Георги Аспарухов ”. Това обаче ще би трябвало да се случи без Джавад Ел Джемили.

Халфът избухна с надвит гол против Черно море, откакто го бе налегнала сериозна суша. И по този начин още веднъж стана едноличен голмайстор номер 1 за „ сините ”. Вчера обаче той се контузи по време на последната подготовка на отбора преди отпътуването за Стара Загора. И стана ясно, че няма да може да играе. Така се отваря късмет за Марин Петков да се изяви по лявото крило.

Иначе Ел Джемили бе определен от Костов за заместител на Уелтън. Обичайната позиция на испанеца с марокански корени пък бе гласена за Дарлан. Джавад въпреки всичко ще участва на дуела в Стара Загора, само че единствено като численост. В тази роля в неделя против Черно море бяха Андриан Краев и Кристиан Димитров. Сега обаче и двамата ще се завърнат в стартовите 11.

При Димитров това ще стане макар проблемите, които има. Както е известно, той не тренира наедно с останалите в сряда. На „ Герена ” се притесняваха, че той страда от вирус и би трябвало да бъде изолиран. Оказа се обаче, че той има ангина и е изявил предпочитание да играе макар нея, тъй като няма заплаха да болести някого.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР