Неволите на Жорди Кайседо в Мексико продължават. След като стана

...
Неволите на Жорди Кайседо в Мексико продължават. След като стана
Коментари Харесай

В Мексико за бивша звезда на ЦСКА - София: Струва ни повече от 4 млн. долара, а сега никой не иска да поеме поне част от заплатата му

Неволите на Жорди Кайседо в Мексико не престават. След като стана ясно, че клубът му Тигрес желае да се раздели с футболиста, това не е реалност, тъй като няма клуб, който да го е изискал даже чартърен, плащайки му част от заплатата.

Бившата звезда на ЦСКА - София бе продаден в Мексико през лятото на предходната година, само че шест месеца по-късно изпадна в недружелюбност.

“Пристигането му коства на Тигрес повече от 4 милиона $ и с цел да си обезпечи дълъг престой, клубът му предложи контракт до 2026 година. Шест месеца след прехвърлянето, клубът му търси различен тим. Проблемът е, че Кайседо игра толкоз малко, че не е съумял да впечатли клуб, който да поеме най-малко част от заплатата му. В момента той още е в тима и с това основава затруднение, обвързвано с броя на разрешените чужденци. Ако треньорът желае да се укрепи с чужденец, той ще би трябвало да изчака, до момента в който еквадорецът е в клуба ”, написа изданието “bolavip ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР