Невероятно, но формата на стъпалото може да каже много за

...
Невероятно, но формата на стъпалото може да каже много за
Коментари Харесай

Какво издава формата на стъпалото ви

Невероятно, само че формата на стъпалото може да каже доста за индивида – от произхода му до… мощните и слабите страни на характера му.

Неслучайно има цялостен един раздел от медицината, наименуван подиатрия и занимаващ се с лекуване на болести на стъпалото. Има и система за гледане по формата на пръстите на краката – педомантия. Освен това доста учени признават, че краката могат да издадат родословието на индивида. Събрахме за вас най-интересните данни за стъпалата. Вижте сами до каква степен са правилни!

Египетско ходило

Всеки пръст на крайници е по-дълъг от предходния.

Според статистиката египетско ходило като на Джиджи Хадид имат към 70 % от хората – т.е. множеството от нас. При това лекарите считат, че точно това разположение на пръстите е обикновено от позиция на остеологията.

Що се отнася до рода, самото название ни подсказва, че тази форма на стъпалото идва от Древен Египет. Според експертите човек с сходна форма на стъпалото може с лекост да развие качества като прозорливост и мощна вътрешен глас. Освен това хората с египетско ходило постоянно се отличават със постоянна душeвност и умеят да управляват страстите си. В сериозни обстановки могат да се вземат в ръце и да намерят вярното решение. Те доста държат на общуването, а фамилията е преди всичко за тях.

Гръцко ходило

Вторият пръст е по-дълъг от останалите.

Гръцко ходило можем да забележим по скулптурите на майстори като Микеланджело, Леонардо Да Винчи и други И нищо чудно – в средновековна Европа пръстите на краката като на Кармен Електра са се считали за връх на хубостта и симптом на благороден генезис. Вероятно точно поради това доста хора с гръцко ходило умеят да се покажат в най-хубавата си светлина в обществото и да се харесват на близките.

Освен това те се считат за амбициозни и постоянно имат лидерски качества. Още от антични времена съществува вярване, че хората с гръцко ходило имат управителна роля в фамилията. Ако би трябвало обаче да избират сред персоналния живот и кариерата, те най-вероятно ще изберат второто. За тях е извънредно значимо да се осъществят.

Римско ходило

Първите три пръста са на едно равнище и са по-дълги от останалите два.

Римското ходило като на Лили Олдридж се среща много рядко. Може би по тази причина във всяка една компания изпитваме дефицит на в действителност простодушни, откровени и открити хора. Именно тези черти на характера са типични за притежателите на римско ходило.

Освен това те умеят да намерят общ език с безусловно всеки и се отличават с оптимизъм. Най-вероятно по тази причина са късметлии – или най-малко претърпяват компликациите по-леко от други хора.

Немско ходило

Палецът е по-дълъг, останалите пръсти са на едно равнище или съвсем на едно равнище.

Немското ходило като на актрисата Ел Фанинг подсказва, че притежателят му има германци в рода си. Тази родствена връзка придава и въздържаност и придирчивост на характера. Хората с немско ходило най-често обичат реда и са консервативни.

Освен това те доста добре знаят какво желаят от живота и реализират задачите си без значение от компликациите. Тези хора не се слагат пред избор сред фамилията и кариерата – те се развиват и в двете сфери. При това обаче не са изключително сантиментални и даже и в персоналния живот се управляват от логиката и здравия разсъдък.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР