Невероятно, но факт. Не превзета манекенка или самозабравила се риалити

...
Невероятно, но факт. Не превзета манекенка или самозабравила се риалити
Коментари Харесай

Паник атаки морят най-младата фермерка

Невероятно, само че факт . Не завладяна манекенка или самозабравила се риалити звезда, а селянка с три деца се оплака от пристъпи на паник офанзиви пред цяла България. Най-младият участник във „ Фермата “ – 22-годишната Веселка Маринова без терзание показа пред своите най-близки хора в предаването, че има паник офанзиви и те са преобърнали живота й трагично.



Жителката на село Борима, която е майка ни три деца макар нежната си възраст, живее с пристъпите от ученичка, а вследствие на тревогата и депресията си е изгубила всичките си другари. Тя е посещавала психолог, само че на петия сеанс се е отказала.
Бизнесменът Митко Калайджиев, който лекува контузиите от развода си с психотерапевт и на собствен ред учи логика на психиката, с цел да бъде по-добър родител, посъветва Веселка: "Трябва да отделяш 50 минути седмично за сеанс. За да промени човек нещо в себе си, би трябвало да върви сред две и три години при експерт. Аз ще ти дам човек “.

„ Аз трептя цялата, когато имам припадък. Не мога да се управлявам. Не знам какво ще промени тоя психолог! “,продължи да не има вяра многодетната майка. След това Веселка изпусна и главната причина да не посещава добър експерт, а точно – неналичието на средства. Митко Калайджиев обаче й предложи да я подкрепи финансово, с цел да върви Веселка на пълноценна терапия и да се оправи с контузиите си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР