Невероятни сцени на насилие се разиграха във френски супермаркети след

...
Невероятни сцени на насилие се разиграха във френски супермаркети след
Коментари Харесай

Кървави боища за Нутела във Франция

Невероятни подиуми на принуждение се разиграха във френски супермаркети след тройното понижение на фамозния течен шоколад " Нутела ", предава Би Би Си.

" Хората бяха обезумели. Бяха като животни. Една жена дърпаше разярено друга за косата. Тя пък я прасна по главата с огромна кутия, видях една жена и с окървавена ръка ", споделя шокирана свидетелка на " чудото " в магазин в провинцията.

Служителите се пробвали да предотвратят багра, само че бързо били избутани от разярената навалица.

" Хората напряко се нахвърлиха от горната страна, те стъпкаха всичко, те счупиха всичко. Направо беше оргия! ", споделя продавачка в супермаркет от веригата в град Форбаш в Североизточна Франция.

Като видели, че не могат да овладеят ситуацията, чиновниците повикали полиция, споделя изплашен касиер пред локалния вестник " Прогрес ".

Цялата налична нутела в този супермаркет " Интермарше " била разграбена за 15 минути. Намалението било от 4,50 евро на 1,40 евро за бурканче от 950 грама.

Подобни случки имало и в други магазини из цяла Франция. Някои чиновници ги разказват като всеобщи протести. Навсякъде е имало големи опашки още преди отварянето на супермаркетите. Едва на малко места не е имало принуждение и извършването на покупки се е разминало без пердах. Но на всички места стоката е свършила за минути.

Италианската компания " Фереро ", която създава фамозния течен шоколад, се разграничи от събитията и разгласи, че понижението е било подхванато единствено от веригата " Интермарше ". Над 360 милиона кг се изяжда всяка година от шоколада " Нутела ", който се продава в към 160 страни по света. /clubz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР