Невероятни разкрития за руския президент Владимир Путин направи американското списание

...
Невероятни разкрития за руския президент Владимир Путин направи американското списание
Коментари Харесай

Путин на косъм. Пазят в тайна атентат

Невероятни разкрития за съветския президент Владимир Путин направи американското списание " Нюзуик ", базирайки се на трима чиновници на щатското разузнаване, които са се срещнали с настоящ конфиденциален отчет.

През април съветският президент Владимир Путин се е лекувал от рак в напреднал етап, разкрива " Нюзуик ", представено от Дойче към този момент.

Нещо повече - отчетът на US-разузнаването разкрива още, че през март е бил осъществен опит за нападение против Путин.

" Всички усещат, че краят е близо "

" Властта на Путин е мощна, само че към този момент не е безспорна ", твърди един от източниците. " През цялото му ръководство в никакъв случай не е имало толкоз мощна борба, всички усещат, че краят е близо ", счита още той. И тримата източници предизвестяват, че изолацията на съветския водач затруднява американските служби да създадат точна оценка за здравословното положение на Владимир Путин.

" Един от най-хубавите ни източници на разследваща информация бяха контактите на съветския президент с други лица. Но този източник значително пресъхна поради войната в Украйна ", споделя един от източниците и прибавя, че защото Путин е имал прекомерно малко срещи с задгранични водачи, това пречи на достъпа до информация, която другояче може да бъде получена от срещите лице в лице.

" По този метод изолацията на Путин в допълнение разпалва спекулациите ", споделя още той.

Лавров отхвърля

През последните месеци в медиите се появиха голям брой спекулации, свързани със здравословното положение на съветския президент. Най-често се твърди, че Путин е болен от рак.

В изявление за френския ефирен канал TF1, излъчено в края на май, съветският външен министър Сергей Лавров отхвърли изказванията, че Путин е болен. Това беше първото изказване на почитан съветски политик в отговор на спекулациите по отношение на здравословното положение на съветския президент.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР