НЕВЪЗМОЖНО ИЛИ ВЪЗМОЖНО?! На снимки 1,2, 3 и 4 виждате

...
НЕВЪЗМОЖНО ИЛИ ВЪЗМОЖНО?! На снимки 1,2, 3 и 4 виждате
Коментари Харесай

Григор Лилов хвана Петков в крачка: 4 човека са били в колата! Кирил, 2 служители на НСО и…

НЕВЪЗМОЖНО ИЛИ ВЪЗМОЖНО?!
На фотоси 1,2, 3 и 4 виждате авариралия джип на НСО, с който е бил Кирил Петков.
Нещо да ви прави усещане?
Нещо невероятно?
Или въпреки всичко е допустимо, само че ако…
Видяхте ли го?
Джипът изобщо няма следи от спирачен път!
Никакви!
Н-И-К-А-К-В-И
И още нещо видяхте ли?
Аз видях.
По пътя няма разпилени части и осколки тенекии, пластмаси, счупени стъкла и други!
Няма!!!
А би трябвало да има! И то доста. Още от кръстовището до мястото на прекъсване на прегърнатите джип и лека кола (близо 30 метра)
Тогава къде е бил ударът?
Звучи невероятно е да е станал тъкмо там, където са колите на фотосите. Единствената опция да е станал там е, в случай че някой е карал в насрещното (апропо – местопроизшествието е в него) и починалият шофор на леката кола да се е опитал да избегне конфликта, излизайки отвън пътя. Като резултат – удар във вратата.
Ако обаче колите са били премествани, това е било в нарушавания на закона. Ако пътят е бил измит, също е в нарушаване на закона. Понеже във видеозаписите от местопроизшествието, на които също не се вижда нито спирачен път, нито разлетели се осколки от това толкоз тежко сблъскване, (последиците от което всички видяхме) старши комисар Андрей Ангелов съобщи, че занапред се чака идване на прокурор и следовател.
*** В тази права има доста ограничаване на скоростта.
Всичките 4 души в джипа на НСО са били откарани за обзор в болничното заведение – 2 чиновници на НСО, Кирил Петков и…?. Хм, за какво името на на този? се пази в загадка. Знае се, че водачът на автомобила на НСО е настанен в болница. Мълчи се за положението му. Мълчи се и за лицето, което към този момент разпознавам с „? ”
______________________________
Междувременно в профила на Кирил Петков излезе пост, в който той даде обещание напълно изненадващо, че ще спре предизборната си акция.
______________________________
Като „ безапелационен ” претекст акцентира, че щял да помогне с всичко, с каквото може, на потърпевшата жена (с тежка черепно-мозъчна травма) и нейните близки.
.
Наистина нямам думи! Що за идиотщина от пиарите на „ Продължаваме промяната ” – белким ще ни визиите Кирил Петков и като неврохирург? Колко пъти да дублирам, че пиарработата на Политическа партия не коства пукната стотинка и единствено предизвиква беди!
.
Та да попитам още веднъж – за какво ще се стопира предизборната акция на водача на Политическа партия? Доколко добре е той, откакто водачът му е в болница, а името на другия пасажер се пази в загадка?
Въобще към тази драма от ден на ден се размирисва.
За разлика от онази в Словакия, където знаем на практика всичко и за килъра, и за раните на Фицо, и за продължаващата борба на докторите със гибелта.
*** 4 фотоси по поставения проблем + още 1, с цел да добиете по-реална визия къде в реалност са колите (единият е напълно в канавката).
От Facebook профила на писателя Григор Лилов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР