Неуморомият ексцентрик на българския футбол отново влезе в действие.Президентът на

...
Неуморомият ексцентрик на българския футбол отново влезе в действие.Президентът на
Коментари Харесай

Венци Стефанов с шокиращо изказване за феновете

Неуморомият ексцентрик на българския футбол още веднъж влезе в деяние.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се изрече извънредно сериозно против фенството в България. Според него всички проведени последователи на огромните тимове са платени, а изключението са тези на Славия.

Също по този начин Стефанов разяснява и думите на притежателя на ЦСКА - София Гриша Ганчев, който назова БФС “секта ”. “А ти бе, байчо, като беше до преди 3-4 години в тази фракция, какво прави? ”, попита иронично босът на белите.

“Сигурно съм безумен. Ние отиваме за 30 и няколко евро в Турция, Берое отива за 64. Какво ще им дадат повече? Никой не е останал гладен. Когато не си изкарал ти парите, а ти ги дава някой - харчеш. От пролетта няма да е по този начин. Надали към този момент ще има платени почитатели. На 100% единствено почитателите на Славия не са платени. Били малко?! Много са и обичат Славия. Тези, огромните - ето пари да извършите фенклубове, да извършите скандал на България - Англия.

И Гришата - би трябвало да дойдат младите. Кои млади бе, Гриша? Твоите, които ти ги набутваш. Дойдоха младите, завоюваха изборите. Но хора, които са учили в Харвард, с пари. Дано създадат нещо ”, разяснява Стефанов наболелите тематики в българския футбол, след което отнове се върна към платените. почитатели.

“Не му изнасяше на Борисов, тъй като почитателите на Левски му бяха в услуга. За мен, футболният почитател мога да го почитам, да му смъквам шапка, в случай че идва да поддържа клуба си безусловно, същински. Ако поддържа против пари… Ако пристигна Министерство на вътрешните работи, ще видите, че от 10 фена 7 са взимали пари против еди-какво си. Един вика на митингите.

Израждаме спорта. Хубаво, вършат фойерверки - това добре. Но когато чупиш, хвърлиш… Нямах късмет през тези 21 години да видя ред пред и на стадионите, да си вземеш детето и да гледаш мач.

Дали ще биеш или паднеш - няма значение. Да си спокоен. Не се взимат ограничения против хулиганите, които израждат спорта ”, заключи пред сътрудниците от Спортал Стефанов.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР