Нетрадиционна подготовка правят в Сокол Марково за мача срещу Дунав

...
Нетрадиционна подготовка правят в Сокол Марково за мача срещу Дунав
Коментари Харесай

От пловдивския Бевърли Хилс: Пием по бира и бием Дунав

Нетрадиционна подготовка вършат в Сокол Марково за мача против Дунав за Купата на България през днешния ден. Всъщност, тя е много обичайната за аматьорския футбол. Но от пловдивския Бевърли Хилс най-малко не се крият.

„ За един месец изиграхме 13 мача и момчета са гроги. Събираме на по бира и излизаме. Да му мислят Дунав, ние сме удовлетворени, че стигнахме дотук. За нас това си е огромен триумф.

Целта е да се представим добре в шампионата и да вървим в първата петица на класирането. Виждате че и школата ни върви добре и тимът ни до 17 години взе участие в Елитната група, което си триумф за нас.

Сокол има своите обичаи в шампионата за Купата и сигурно ще се постараем да се насладим оптимално на този мач ", разгласи пред „ Меридиан Мач " Костадин Маджев, който е и изпълнителен, и състезателен, и административен шеф на Сокол и е част от клуба още от неговото основаване.

Тимът от Марково стигна до тази фаза след триумф над Загорец с 1:0 във финалния стадий от Зона Югоизток и се класира за 1/16 край за трети път в своята история. През сезон 2000/01 Сокол отпадна от Черноморец след 2:2 и 1:3, а през 2002/03 водеше до 86-ата минута на Левски, само че падна.

Мачовете през днешния ден

От 16:00 часа

Нефтохимик - Царско село
Несебър - ЦСКА-София
Севлиево - Берое
Сокол (Марково) - Дунав
Вихрен (Сандански) - Септември (София)

От 19:00 часа

Ботев (Гълъбово) - Левски
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР