Нетрадиционна обява събра стотици реакции и коментари за часове в

...
Нетрадиционна обява събра стотици реакции и коментари за часове в
Коментари Харесай

Майка търси батко на заплата

Нетрадиционна публикация събра стотици реакции и мнения за часове в групата Работа в софия в една от обществените мрежи. Майка от София търси батко на заплата за сина си.

" Търси се наставник за предстоящ младеж!

Профила, който търсим е по-голям юноша, момче сред 16-22 година (ориентировъчно). Добро момче, мъжага с чест и достолепие, със спортна натура и родолюбив дух. Млад благородник. Възпитан, готин и убеден в себе си юноша.

Спортист. Непушач. Да стане наставник на дете на 12 година Да му оказва помощ да си учи уроците по български, география и история. Да спортуват дружно. Да го стимулира! Да беседват, да се занимават и да играят дружно след учебно заведение.

 Да играе ролята на по-голям брат, другар и наставник в развиването му. Да му помогне да се приспособява в България и да му съобщи мъжки и български полезности ", изяснява Гергана Драгоева Кюви.

Майката разяснява още че момчето не е проблематично. Говори български, френски и британски. От тази година учат и испански. Роден е в друга страна. Негово беше желанието да живеем в България.

В момента учи в чуждоезиково учебно заведение и имат български, география и история, които го затрудняват малко. Иначе е добър възпитаник по всички предмети. Все още се приспособява в България. 

Под поста има мнения, че това е невероятно да се случи и такива по какъв начин това е неверен метод, тъй като заплатен другар не може да се откри. Някой поучават, че по-добре да се търси асистент педагог, а други поддържат напъните на фамилията да се помогне на детето.

Според майката положителното притежаване на български и положителното образование са от извънредно значение. Владеенето на британски или испански са плюс за приготвянето на домашните. Но не са изискване.

За претендентите следва съществено пресяване

Първо телефонен диалог, изявление онлайн, единодушие от родител(и) + 2 рекомендации от преподаватели в учебно заведение или състезателен треньор. Изискванията са следобедни занимания да са по 2-3 часа. Уикенди от време на време, не постоянно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР