Netflix Северна Корея се изказа за Squid Game и Южна Корея:

...
Netflix
Северна Корея се изказа за Squid Game и Южна Корея:
Коментари Харесай

Северна Корея се изказа за феномена Squid Game

 Netflix Северна Корея се изрече за Squid Game и Южна Корея: “Тъжно, звероподобно общество ", пише LadBible.

Пропагандната медия на Северна Корея Arirang Meari разяснява суперуспешния сериал на Netflix в обстойна дрънканица, предават информацията от gospodari.com.

“Squid Game довежда хората до осъзнаването в каква тъжна и звероподобна действителност живее обществото в Южна Корея. В него човешките същества са вкопчени в безмилостна конкуренция, а човечността им е заличена ", написа още LadBible.

Сериалът споделя за група от 456 души, които са привлечени в кръвожадна игра за оцеляване. Всеки един от тях е изпаднал в задължения и бедност, само че имат късмет това да се промени. Цената на сполучливото прекосяване на шест игри е 45,6 милиарда корейски вони (39 милиона долара). Обратът? Те умират, в случай че изгубят.

Жанрът на шоуто надали е нов, само че неговите поразителни образни облици, точно построени персонажи, както и привкусът на обезпокоително проучване на човешката природа, поразиха публиката по целия свят.

В обявата си изданието твърди, че шоуто съставлява огледален обраст на действителността в страната, в която “действа законът на джунглата, корупцията и аморалността ".

Странното в тази ситуация е, че рецензиите към една явна художествена небивалица идват от една тоталитарна страна, която ползва искрено принуждение и свирепост във връзка с част от своите жители в действителния живот.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР