Netflix потвърди във вторник, че ще даде началото на своята

...
Netflix потвърди във вторник, че ще даде началото на своята
Коментари Харесай

Експанзията на Netflix в игрите ще започне с мобилните устройства

Netflix удостовери във вторник, че ще даде началото на своята агресия на пазара на  видео игри, като стартира с игри без реклами за мобилни устройства като телефони и таблети, налични в съществуващата услуга без спомагателни разноски за клиентите. В най-голямата си агресия в нов тип развлечения, откогато стартира със стрийминг услугите си през 2007 година и пусна първото си автентично шоу през 2012 година, Netflix очерта необятни упоритости в областта на гейминга, което демонстрира, че в последна сметка планува, че платформата се стреми и към конзолни игри за Xbox и PlayStation. За благополучие обаче Netflix също е наясно с едно нещо, което първоначално няма да пристигна, дружно с експанзията ѝ на пазара на видео игри: опцията да таксува потребителите си в допълнение.

„Ние сме компания с един продукт“, съобщи във вторник Рийд Хейстингс по време на полемика по отношение на облагите на компанията за второто тримесечие. Този артикул, означи той, е абонамент „всичко в едно“, който ще включва и достъп до игри.

Преминаването към игрите уголемява Netflix от главния му бизнес с телевизионни излъчвания и филми като най-голямата абонаментна видео услуга в света. Тъй като Netflix се разраства, от дълго време се акцентира, че неговата конкуренция се простира оттатък обичайните телевизионни и кино компании, които са най-преките съперници на платформата сега. Компанията неведнъж е давала индикации, че нейни най-основни съперници са Fortnite, още доста преди да заприказва, че възнамерява да стъпи на пазара на видео игри, както и платформата с генерирано от потребителите видео наличие YouTube, защото въпреки и да е мъчно да открием на пръв взор явна връзка, в действителност това са платформи, които се борят за едни и същи неща – вниманието и парите на потребителите във времето, което те са подготвени да посветят на развлечение и разтоварване, в което желаят да получат достъп до развлекателно наличие.

В същото време видеоигрите са сериозна икономическа мощ. Нарастването на интереса към тях през миналата година в допълнение укрепи пазара. Миналата година в световен мащаб секторът на видео игрите е оценен на близо 178 милиарда щатски $ и се чака да надвиши 200 милиарда $ през 2023 г.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР