Netflix гледа към сериозен завършек на годината – водещата стрийминг

...
Netflix гледа към сериозен завършек на годината – водещата стрийминг
Коментари Харесай

Netflix очаква да завърши годината със 146 млн. абонати

Netflix гледа към сериозен свършек на годината – водещата стрийминг компания за видео наличие чака до края на 2018 година към този момент да има 146 милиона клиента като множеството нови такива да дойдат отвън Съединените щати.
Очакванията на компанията са през последното тримесечие на годината тя да добави още 9.4 милиона клиенти.

Netflix показва, че истинското наличие на платформата продължава да се радва на забележителни триумфи. Повече от 80 милиона души са гледали най-малко един филм от серията Summer of Love. Новият To All the Boys I’ve Loved Before пък се е трансформирал в един от най-гледаните истински филми на платформата с изключително мощна статистика за многократни гледания. В резултат, Netflix е безапелационна, че скоро ще забележим нов набор от филми в жанра.

С увеличението на конкуренцията в стрийминг сегмента, точно количеството и качеството на истинското наличие, както и налагането на нови звезди, ще стават все по-важни. Netflix скоро ще би трябвало да се съревновава с платфорвите на Disney , където ще участват заглавия от марките Marvel и Star Wars, както и с DC , подкрепена от каталога на холивудския колос Warner. За момента Netflix има и сериозен азбучник, и огромен брой фенове, което дава на компанията отлична основа за стрийминг борбата през 2019 година – а от това в последна сметка могат да завоюват най-много феновете.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР