Нестле България беше домакин на 10 млади мотивирани участници в

...
Нестле България беше домакин на 10 млади мотивирани участници в
Коментари Харесай

Нестле посрещна 10 ученици и студенти по програмата Мениджър за един ден

Нестле България беше хазаин на 10 млади стимулирани участници в 21-вото издание на програмата Мениджър за един ден 2023, извършено под надпис „ Започни от тук! “ За поредна година Нестле България си партнира с Джуниър Ачийвмънт България и планът „ Мениджър за един ден “, с цел да даде опция на възпитаници и студенти да видят от първа ръка какво е да си част от екипа на международния водач за храни и питиета
На 27 април 10 възпитаници и студенти, от общо 60 кандидатствали, имаха опцията да се допрян до действителната работна атмосфера в „ Нестле България “ с присъединяване си в най-мащабната просветителна стратегия за младежи над 16-годишна възраст в България – „ Мениджър за един ден “ 2023, която тази година се организира под надпис „ Започни от тук! “.

Участниците получиха опция да бъдат обучавани от топ мениджъри в позициите „ Медия и Дигитален управител за Югоизточен пазар “, „ Мениджър Осигуряване на качеството, Фабрика София “ и в още доста разнородни професионални полета. Имаха шанса да се срещнат с другите екипи в Нестле и техните ежедневни действия, като по този метод програмата на Джуниър Ачийвмънт България оказа помощ на записалите се да получат достоверен опит, потребен за тяхното ранно кариерно насочване.
-->
В програмата „ Мениджър за един ден “ 2023 искащите можеха да се включат присъствено или онлайн. Така присъстващите съумяха да усетят работната атмосфера още по-интензивно, а опцията за онлайн присъединяване разреши на доста хора из цяла България също да се допрян до активността на международния водач за храни и питиета.

„ Радваме се, че за поредна година имаме удоволствието да си партнираме с нашите съидейници от Джуниър Ачийвмент България в тяхната стратегия „ Мениджър за един ден “ 2023. Тази вълнуваща стратегия е изключително значима за нас, тъй като дава опция на младежите и им дава нужните принадлежности, с цел да се впуснат в своя сполучлив кариерен път. Предлагайки на участниците достоверно прекарване в света на действителната работна атмодфера, ние се надяваме да ги вдъхновим и насърчим да обмислят да продължат професионалното си развиване тук в България. Вярваме, че вложението в идващото потомство водачи е от основно значение за оформянето на по-светло бъдеще и сме горди да подкрепим тази скъпа самодейност, която е извънредно близка до сърцето на „ Нестле България “, Петър Стоилов, изпълнителен шеф на Нестле България.

Нестле България се включва в „ Мениджър за един ден “ като по този метод следва упоритостите и уговорката на световната самодейност на компанията „ “. С нея компанията желае да помогне на идващото потомство да откри своята професионална реализация в Нестле.  „ “ цели да доближи до 10 млн. младежи по света да имат достъп до стопански благоприятни условия до 2030 година, а до момента Нестле България  е подкрепило над 12 хиляди младежи са от 2014 година насам в техния професионален път – посредством повече от 330 стажантски стратегии и практики.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР