Неспокоен ден: Тези зодии да се пазят. Това вещае хороскопът

...
Неспокоен ден: Тези зодии да се пазят. Това вещае хороскопът
Коментари Харесай

Неспокоен ден: Тези зодии да се пазят

Неспокоен ден: Тези зодии да се пазят. Това вещае хороскопът за днешната януарска неделя. Какво още предсказват звездите за вас, вижте:
Хороскоп за неделя 29 януари 2023Овен
Очаква Ви един много разтревожен ден. Може краткотрайно да загубите убеденост в себе си, да станете прекомерно впечатлителни, чувствителни и раними. Освен това ще се появят непредвидени, само че не лишени от учредения съмнения, засягащи държанието на околните. Изглежда че хората, на които сте привикнали да се доверявате, не са напълно откровени с Вас. Повишава се равнището на Вашата метеочувствителност, допустимо е утежняване на самочувствието. Не е желателно посещаването на шумни всемирски мероприятия, изискващи тъкмо спазване на разпоредбите и етикета.
Телец
През първата половина на деня нещата ще се подреждат доста удачно. Това време е доста уместно за работа, изискваща вглъбеност и нараснало внимание. Може да въвеждате ред в документи, да съставяте доклади и салда, и да вършиме финансови проекти. Не биха минали зле и договаряния, защото бихте съумели да намерите неопровержими доказателства за своята справедливост. Втората половина на деня е доста по-малко плодотворно време, само че пък доста прелестно. Звездите ще Ви поглезят с положителни страсти и непредвидени наслади. Възможни са срещи, които ще издигнат настроението Ви.
Близнаци
Ще се наложи да заемете доста твърда позиция по кардинален въпрос, и да я отстоявате, без значение от митингите на околните. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има възможност да се опитат да Ви манипулират, подло призовавайки най-хубавите Ви усеща. Ще получите доста забавни оферти, като не е изключена покана за посещаване на неповторимо мероприятие, което ще предизивика доста огромно внимание. Погрижете се за подобаващ дрешник, в случай че желаете да извършите незабравимо усещане на симпатична за Вас персона. Безупречният жанр би трябвало да стане Вашата визитна картичка.
Рак
Вие сте деликатни и прозорливи. Правите всичко, с цел да бъде благополучен Вашия обичан човек. В интерес на истината, не постоянно Ви се дава отговор с реципрочност, а това Ви наскърбява. Опитайте да проявявате малко по-малко внимание към своята половинка. Тя ще забележи това, ще се замисли за какво по този начин става, и има възможност и да стигне до верния извод.
Лъв
Лъвовете трябвада знаят, че този ден не наподобява изключително обещаващо от професионална позиция. А това значи, че значимите планове и виновните задания е по-добре да се отсрочат. С тях ще се заемете след това, в някой по-благоприятен ден. Сега ще се наложи да се концентрирате на скучната, само че въпреки всичко изискваща внимание рутина, още повече, че през днешния ден тя не наподобява по този начин неуместно еднакво, както нормално. Не би трябвало и да ставате основател на радикални промени в персоналния си живот. Ще Ви бъде мъчно да подберете нужните думи, с цел да обясните своята позиция, а след това доста Ваши хрумвания ще бъдат възприети отрицателно.
Дева
Днес ще Ви бъде много мъчно да съгласувате проектите си за близко бъдеще с проектите на своя обичан човек. По някаква причина компромис няма да бъде допустимо да се откри. Навярно тази активност е по-добре да отложите за по-добро време.
Везни
Ако разчитате единствено на себе си, няма да предствлява компликация да се справите с всяка настояща задача. През този ден може да Ви се появят доста задължения. Това е уместно време, с цел да си върнете (отработите) задълженията. Не е изключено да се наложи да се заемете с непознати проблеми. При това безкористната помощ, която ще им окажете, може да донесе и на Вас непредвидени приходи. Може и откровено да Ви се отблагодарят за направените услуги.
Скорпион
Нивото на Вашата сила през днешния ден ще скача ту нагоре, ту надолу, и по тази причина се постарайте доста бързо да извършите всичко, което е най-важно, до момента в който още сте в положение. Докато мозъкът Ви още е чист и пресен, може да постигнете обилни триумфи, а през остатъка от деня умерено да почивате на лаври. Затова не отлагайте никакви задачки за края на деня. В противоположен случай ще се уморите и ще бъдете разочаровани от резултатите. Заемете се за работа незабавно щом се разсъните. И когато този ден завърши, ще има от какво да сте удовлетворени.
Стрелец
Възможни са съществени загуби и не на смешка проблеми. Със своята нормална сила доста мъчно ще можете да се противопоставите на нападките на недоброжелателите, заради което няма да Ви е непотребна поддръжка. Проверените съдружници няма да Ви окажат помощ, само че ще Ви зарадва доста обстоятелството, че на Ваша страна ненадейно ще застане доста авторитетен човек. Напрегнатост, чиито генезис и аргументи не да са ясни, ще участват в персоналните връзки и ще разрушават тяхната естетика. Ако бъдете по-внимателни, вероятно ще си дадете сметка, какво тъкмо нервира околните Ви.
Козирог
Денят е обвързван с разглеждане на цели в дълготраен проект. Ще започнете да се замисляте, дали сте създали верния избор и дали сте организирали вярно живота си. Темата за разсъждение не е неприятна, само че бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се коства неверно, единствено влошавате обстановката и се поставяте в още по-сложно състояние. Не бързайте да действате. Днешното Ви въодушевление е подбудено не от действителни условия, а под въздействие на отрицателни трендове. Не си заслужава да разрушавате основаните връзки поради моментно неспокойствие.
Водолей
Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух. Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.
Риби
От Вас се изисква далновидност и отговорно отношение към решаването на ежедневни въпроси. Настъпил е момента, когато всеки, даже и най-незначителния пропуск, може да се отрази извънредно отрицателно на по-нататъшното развиване на събитията. Трудничко ще Ви бъде, да намерите общ език с околните си и ще Ви се стори, че те просто нямат време, с цел да Ви изслушат деликатно. Ще се появят забавни хрумвания, отнасящи се до промяна на имиджа и дрешника Ви. Не си заслужава да бързате с тяхната реализация. Обмисляйте всичко както би трябвало, преди да се решите на радикални промени.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР