Нещо се случи. Най-наежените и скокливи журналистки изчезнаха, няма ги.

...
Нещо се случи. Най-наежените и скокливи журналистки изчезнаха, няма ги.
Коментари Харесай

Къде изчезнаха медийните тигрици?

Нещо се случи. Най-наежените и скокливи журналистки изчезнаха, няма ги. Страната е разкъсвана от кавги за раздадени милиони. Скрити сделки за постове и въздействие. Всеки ден някои министър или народен представител дрънка нелепици. Вицепремиери приказват откровени нелепости и дават незпълними обещания. Но медийните тигрици се скриха.
Защо ли? Защото го няма Борисов. Вече няма потребност от ежедневни разкрития и кавги. Не, че няма корупция, клиентелизъм, противозаконни покупко-продажби за ток, газ или корист с власт. Напротив има, колкото искаш. Но задачата е изпълнена.
Властта е разпределена сред верните партии и хора. Всеки получи това, за което се е борил. Министерства, вицепремиери, зам.-министри, шефове на организации, регионални шефове и тн и тн.
Сега всички са на пусия. Чакат. Чакат парите по Плана за възобновяване и Зелената договорка. Милиарди. За предоставяне и за взимане. Ще има за всички. Няма да бъдат забравени и медийните тигрици и лъвици. Те са подготвени за скок. Когато му пристигна времето дресьорът ще плесне с камшика. И тогава ще се чуе плача на медийните тигрици. За в този момент е безшумно. Докога, ще забележим!

Емилиян Кънчев
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР