Нещата са чудовищни. Такова нещо у нас не се е

...
Нещата са чудовищни. Такова нещо у нас не се е
Коментари Харесай

Пеевски изригна: Чудовищно е! ПП-ДБ са обраснали с кешове, пудели, влачения. Зловеща работа

Нещата са чудовищни. Такова нещо у нас не се е случвало, в Европа също не знам да е имало. Чудовищно нещо е това, кавги след кавги. Тези хора – ПП-ДБ – са обраснали с кешове, влачения, пудели. Зловеща работа. Така съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски кометтира пред медиите записа за „ кеш у президента “, изминал в интернет пространството.
„ Подкрепили сме България да има постоянно държавно управление, за което и не скърбя. Но в никакъв случай не е знаели какво вършат тези хора. Българските хора видяха къде са им парите – те са влачени от контрабанди, складирани, пудели са носели кешове на Бойко Рашков “, разяснява той.
На въпрос има ли упоритости за премиерския пост, Пеевски разгласи: „ Лично в наличието на господин Цонев Асен Василев персонално ме е молел да го подкрепим да е вицепремиер, да не е просто министър. Съкровената му фантазия бе да стане министър председател след Мария Габриел. Предлагаше да имаме и ние от Движение за права и свободи министри, даже вицепремиер. Всичко това му е отказано. “
„ Мечтите им са единствено за власт. Аз не желаех да поддържам връзка с Христо Иванов, той е просто прокси, господин Цонев ми го натресе. Христо Иванов сподели, че желае да бъде президент, имал потребност от поддръжката на Движение за права и свободи. „ Важно е да унищожавам Политическа партия, да стана единствен водач на дясното, по-късно и да стана президент “, сподели той. Предложи ми по-късно аз да стана министър председател. Важната цел на Иванов е да пенсионира Борисов “, добави той.
По думите му диалогът се е състоял по време на 9-месечното ръководство на „ сглобката “. „ Тази оферта не е била един път. Аз я споделих на Борисов. Ако той в миналото с тези „ пуделчета “ счита да ръководи и те му драскат по вратата в Банкя, да знае, че те му носят зестра – доста каруци с кеш “, сподели още Пеевски, предава novini.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР