Несъмнено гледахме скептично към завръщането на плетения елек, което се

...
Несъмнено гледахме скептично към завръщането на плетения елек, което се
Коментари Харесай

14 стайлинг идеи с дрехата, която със сигурност ще носим многократно този сезон

Несъмнено гледахме скептично към завръщането на плетения елек, което се случи още предходната есен, или най-малко не предполагахме, че ще се задържи толкоз дълго време като наклонност. Но ето, че посрещаме есента с неговото блестящо наличие както на стилния подиум (видяхме го в сбирките на Molly Goddard, и Etro), по този начин и измежду фешънистите, които се завърнаха към street style дефилитата си по време на Седмиците на модата.
               

Така че този елек е една от най-хубавите вложения, които можем да създадем в името на дрешника си, тъй като явно ще се задържи в стайлинга ни за есента и зимата. Имаме и задоволително избор измежду по-обемни модели, едноцветни, в разнообразни принтове и в по-къси разновидности. Това пък ни оказва помощ да го носим и по много разнообразни способи.
               

В още топлите дни под елека слагаме единствено обикновен бял тишърт, а може да сме единствено по него в допълнение към в същия цвят или в противоположен. Харесваме и съчетанието с бяла риза, изключително когато към момента можем да се възползваме от мини дължините в комбиниране с боти.

Плетеният елек може да се носи и върху рокля или с някоя ефирна миди пола (очакват ви страхотни находки на ), а през зимата ще му намерим елегантно място и при съчетаването с костюм. Може би тъкмо тази мултифункционалност и елементарно адаптиране както в по-изискания, по този начин и в по-спортния стайлинг, го прави толкоз добра инвестиция. Не сте ли съгласни?
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР