Несъмнено Гери Стаменова беше една от най-провокативните участнички в шоуто

...
Несъмнено Гери Стаменова беше една от най-провокативните участнички в шоуто
Коментари Харесай

Гери от Ергенът разкри какво щеше се случи, ако с Виктор бяха двойка

Несъмнено Гери Стаменова беше една от най-провокативните участнички в шоуто "Ергенът ". И въпреки дълго време да бе по-тиха и обрана в държанието си, тя откри, че в сходно съревнование добротата не носи никакви изгоди. Ето за какво, когато отприщи капацитета си на същинска хала, всички бяха смаяни.

Тя съумя да впечатли феновете и с обстоятелството, че беше единствената, която съумя да завоюва безпроблемно паметната викторина, в която участничките сверяваха знанията си от учебно заведение. За страдание, Гери отпадна малко преди финалните епизоди, макар че бе уверена в това, че е съвършената половинка за Виктор.

Преди дни хубавицата показа пред "Марица " и по какъв начин е виждала бъдещето си със Стоянов, в случай че той беше дал на нея последната роза и тя беше спечелила формата. Гери признава, че съгласно нея, двамата щели да бъдат съвършената хармонична двойка, която върви дружно по фотосесии, снима се за рекламни акции, а свободното си време посвещава на почивки и екскурзии.

Стаменова за следващ път посочи, че се е почувствала подценена и недооценена в "Ергенът ", а с помощта на обиграните участнички, които съумяха да стигнат до финала, не е съумяла да впечатли Виктор, тъй като не ѝ дали късмет, а спирането на срещите и интригите не били нейният метод да изпъкне.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР