Нервите на народните представители от ГЕРБ и от БСП -

...
Нервите на народните представители от ГЕРБ и от БСП -
Коментари Харесай

Защо кипнаха нервите на Маноил Манев и Георги Свиленски?

Нервите на народните представители от ГЕРБ и от Българска социалистическа партия - Маноил Манев и Георги Свиленски, кипнаха през днешния ден поради вицепремиера Атанас Пеканов.

Депутатите му се ядосаха, тъй като си потегли от пленарната зала преди края на чуването му по Плана за възобновяване и резистентност.
-->
Още сутринта вицепремиерът Пеканов е предизвестил, че в 14:45 ч. има работен ангажимент, изясни зам.-председателката на Народното събрание Росица Кирова. Затова тя предложи депутатите да изкажат отношението си по въпроса, след което да даде отмора, до момента в който не се върне Пеканов.

" Взеха да се подиграват всички с нас. Всеки имал някаква работа, решил и си тръгнал. Ние ще чакаме до четири часа той да реши да се освободи и да се върне. Това Народно заседание ли е или какво е? ", яростно съобщи Маноил Манев и упрекна Пеканов, че от бързане си не запомнил досиетата в пленарната зала.

" Да си продължим по процедурата, да си изразим връзките и министърът, който толкоз бързо си потегли, че си не помни досиетата и бележниците, да откри метод да се върне ", прикани Манев.

Кирова изясни, че министърът не ги е не запомнил, а ги е оставил, тъй като ще се върне. Прави проекти, все едно " ще векува като министър ", продължи Манев.

" Госпожо ръководител, аз ви предизвестих, вие взехте ограничения първоначално да се държи възпитано вицепремиерът. Не можах да ви предупредя, че може би ще избяга и вие го изпуснахте. И до момента в който депутатите се върнат в залата, документите му останаха тук, а министърът го няма и в този момент сътрудниците се пробват да вършат отношение ", сподели не по-малко ядосан и Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

" Колеги, виждате ли за какъв вицепремиер става въпрос, за какъв безочлив човек? Дойде със забавяне след две седмици, приказва 15 минути при ограничаване от 10, дори не се извини, накара ни се на Българска социалистическа партия кой задава въпроса и кой взема отношение, накара ни се кой върви в Европейския парламент и кой не върви, на вас не ви отговори на нито един въпрос, тези хора, които стоят и чакат, ги разочароват, и най-после избяга ", добави още Свиленски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР